Tim Drone

Diana Șoșoacă nu-l slăbește pe Arafat: ‘Niciodată nu a avut bărbăția de a discuta cu mine față în față’

Diana Șoșoacă a acuzat, săptămâna trecută, că Raed Arafat ar fi condamnat la moarte, în ”țara sa”. Raed Arafat i-a răspuns senatoarei, însă nu este suficient pentru avocata intrată în Parlament.

Diana Șoșoacă

Șoșoacă îl provoacă pe Arafat la o discuție bărbătească, față în față, pentru a discuta ”despre crimele și ororile din sistemul sanitar”.

”Iată că există ceva ce îl face și să răspundă. Acea știre cu condamnarea sa la moarte circulă pe internet de 5 ani de zile. El nu a ieșit niciodată să o dezmintă. Nici acum nu a pronunțat țara.

Dovezile că el e condamnat la moarte circulă în presă. Niciodată nu a avut bărbăția de a discuta cu mine față în față, despre orice. Mi-ar plăcea să discutăm despre crimele și ororile din sistemul sanitar.

El nu prezintă nicăieri diploma de bacalaureat și diploma de licență. Chiar îmi pare rău că l-am pus pe fiul meu să dea bacalaureatul că poate ajunge ministru secretar de stat”, a spus Diana Șoșoacă, marți seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, scrie stiripesurse.ro.

Visits: 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *