Tim Drone

Meghan Markle a minţit, scrie clar în certificatul de căsătorie. Când s-a cununat, de fapt, cu Harry

Meghan Markle a minţit în cadrul interviului pe care i l-a acordat celebrei Oprah Winfrey, atunci când a spus că ea și prințul Harry au devenit soț și soție cu trei zile înainte de nunta lor oficială din anul 2018. Adevărul este scris clar în certificatul de căsătorie al actriței, ce arată când s-a cununat, de fapt.

Când s-a cununat Meghan Markle cu prințul Harry, de fapt

În interviul ce a zguduit casa regală britanică, Meghan Markle a spus că ea și prințul Harry s-au căsătorit, de fapt, în curtea lor, cu trei zile înainte de nunta oficială ce a avut loc la data de 19 mai 2018 și a costat 50 de milioane de dolari. Totuși, adevărul ar fi altul.

Tabloidul The Sun a plătit 42 de lire sterline către oficialul britanic care ține evidența actelor civile și a obținut certificatul de căsătorie al cuplului Meghan Markle și prințul Harry. Documentul arată că cei doi s-au căsătorit oficial la nunta publică ce a avut loc la data de 19 mai 2018.

Meghan Markle a mintit, scrie clar in certificatul de casatorie. Cand s-a cununat, de fapt, cu Harry
Meghan Markle si printul Harry, la interviul pentru Oprah Winfrey

Un fost oficial care a contribuit la redactarea certificatului de căsătorie: ”Meghan Markle este confuză”

De altfel, Stephen Borton, un fost oficial care a contribuit la redactarea licenței de căsătorie necesară înainte de nuntă a declarat că Meghan Markle este confuză sau dezinformată. Conform acestuia, cei doi s-au căsătorit la capela St. George din Windsor, în cadrul evenimentului recunoscut de Biserica Anglicană și lege.

”Îmi pare rău dar Meghan este evident confuză sau clar dezinformată. Ei nu s-au căsătorit cu trei zile mai devreme în fața Arhiepiscopului de Canterbury. Licența specială la redactarea căreia am contribuit le-a permis să se căsătorească la capela St. George din Windsor și ce s-a întâmplat acolo în 19 mai 2018 a fost văzut de milioane de persoane din întreaga lume a fost nunta oficială recunoscută de Biserica Anglicană și lege”, a spus Stephen Borton.

Cine au fost martori la nunta cuplului Meghan Markle și prințul Harry

În plus, Stephen Borton a declarat că Meghan Markle și prințul Harry nu s-ar fi putut căsători în secret, înaintea ceremoniei oficiale, pentru că nu ar fi avut suficienți martori. Actrița americană i-a spus realizatoarei Oprah Winfrey că prima lor nuntă a avut loc ”fără să mai știe cineva”.

Totuși, pe certificatul de căsătorie în care Harry figurează drept ”celibatar” și ”prinț al Regatului Unit” la ocupație și Meghan Markle drept ”divorțată” și ”actriță” este semnat, în calitate de martori, de prințul Charles și de Doria Ragland, mama actriței.

Meghan Markle n-ar fi vrut să mintă

Pe de altă parte, Meghan Markle n-ar fi vrut să mintă în această privință în cadrul interviului. Cu toate că biroul arhiepiscopului de Canterbury a refuzat să comenteze, un preot din Newcastle, Mark Edwards, a spus că a sunat la biroul arhiepiscopului Justin Welby și a obținut lămuriri.

Potrivit acestui preot, persoana cu care a discutat i-a spus că arhiepiscopul Justin Welby a avut o conversație privată cu cuplul în grădină despre nuntă, dar nu a avut loc nicio nuntă nu a avut loc până la evenimentul televizat. În plus, Stephen Borton a spus că, cel mai probabil ceea ce s-a întâmplat a fost că cei doi și-ar fi jurat iubire într-un cadru restrâns, sub forma unor jurăminte simple, iar Mark Edwards a precizat că Meghan Markle nu înțelege că aceea nu ar putea fi numită o nuntă, pentru că ea ”este americană”.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *