Tim Drone

De ce nu face Dorian Popa copii? „Nu sunt impotent din cauza steroizilor!”

Are o iubită de 10 ani, o casă care se învârte după soare, dar Dorian Popa (32 de ani) nu este pregătit încă să devină tată! Pentru a căpăta masa musculară cu care se mândrește acum, vloggerul a urmat cu mai mulți ani urmă o cură cu steroizi. S-a spus că acest tratament i-a afectat capacitatea de a procrea.

Între timp însă Dorian Popa a ținut un regim de câteva luni pentru a curăța steroizii pe care i-a luat acum câțiva ani. Vloggerul a dezmințit zvonurile că nu ar putea avea copii din cauza steroizilor.

“Pur și simplu, mi-e frică să devin tată, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă de eșec. S-a spus că nu fac copii pentru că iau steroizi. Iau niște suplimente nutritive, astea îți încarcă organismul, ficatul. Nu e ok să fac un copil acum, dar asta nu înseamnă că nu pot procrea. Nu sunt impotent din cauza steroizilor. Trebuie să fii foarte atent când iei decizia să faci un copil. Pot să procreez și mâine, dar nu vreau“, a delcarat Dorina Popa, în emisiunea online „Acasă la Măruță”, scrie click.ro.

Dorian Popa are o relație de zece ani cu Claudia Iosif, zisă și Babs, care este cu cinci ani mai mare decât el și este designer vestimentar.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *