Tim Drone

Se împlinesc 21 de ani de la alegerile prezidențiale din Rusia. Documentarul pe care nu trebuie să-l ratezi

Pe 26 martie se împlinesc 21 de ani de la alegerile prezidențiale din Rusia, în urma cărora Vladimir Putin a preluat puterea.

Marcat de copilăria sa în Leningradul devastat de război, Putin devine interesat de serviciul secret KGB încă din adolescență. Anul 1989 îl găsește în serviciul KGB, la biroul din Dresda (RDG).  

Odată cu prăbușirea URSS, Vladimir Putin  începe să fie tot mai apropiat de domeniul politic, ocupând funcții administrative locale și centrale, până când ajunge să fie numit prim ministru al lui Boris Elțin, la recomandarea oligarhului rus Boris Berezovski.

Viața, ascensiunea și implicarea

Putin a profitat de crizele interne ale Rusiei pentru a-și îndepărta adversarii, a reduce presa la tăcere și a-și consolida puterea.

În contextul împlinirii a 21 de ani de la alegerile prezidențiale din Rusia, B1 TV difuzează, în România, documentarul “Putin, amenințare pentru Statele Unite”, vineri, 26 martie, de la ora 22.00.

Documentarul prezintă viața liderului rus, ascensiunea sa la putere, dar și implicarea sa în afacerile interne ale SUA. Documentarul prezintă și modul în care Rusia a fost implicată în societatea și în politica internă a SUA, în alegeri, relația cu Donald Trump și Hillary Clinton, dar și apariția și utilizarea fake-news-urilor.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 84

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *