Tim Drone

Monica Pop, mesaj tranșant după protestele de amploare. ”Cine a propus închiderea magazinelor trebuie pedepsit pentru zădărnicirea combaterii bolilor”

Dr. Monica Pop este șocată de restricțiile impuse recent de Guvernul României și spune că oamenii au dreptate să iasă în stradă și să protesteze! Mai mult, medicul spune că decizia de închidere a magazinelor la ora 18:00 este total greșită, deoarece acestea se vor aglomera excesiv.

Monica Pop a avut un mesaj tranșant după protestele de amploare

“Sigur că protestele sunt justificate. Fără doar şi poate. Cum e posibil să spună că se închid magazinele la ora 6 seara? Nu fac decât să crească potenţialul de infectări şi eu cred că cine a propus aşa ceva trebuie pedepsit conform articolului privind zădărnicirea combaterii bolilor”, a declarat Monica Pop pentru Antena 3. Și luni seara au fost organizate proteste în mai multe orașe din țară. Mii și mii de oameni au ieșit să-și strige nemulțumirea față de noile restricții impuse de Guvernul României. Oamenii nu sunt de acord cu închiderea magazinelor la ora 18:00, dar nici cu restricțiile privind circulația după ora 20:00.

Participanţii la protestul anti-restricţii din Bucureşti au ocupat, luni seara, în jurul orei 20.15, centrul Pieţei Victoriei, dar s-au strâns sute de oameni și în Piața Universității. Fostul primar al Bucureștiului a lansat un apel către autorități, să nu se aplice violența din partea forțelor de ordine. “Dacă forţele de ordine vor înţelege să rezolve problema alungându-i şi bătându-i pe protestatari, în timp ce la alte proteste doar supravegheau zona, înseamnă că avem dublă măsură”, a spus prim-vicepreşedintele PSD, luni, la Antena 3.

Monica Pop a avut un mesaj transant dupa protestele de amploare
Monica Pop a avut un mesaj transant dupa protestele de amploare

Galeriile de fotbal au devenit violente la protestele anti-restricții

Situația a degenerat în București, chiar spre finalul protestului, când au avut loc ciocniri violente între jandarmi și un grup de aproximativ 300 de persoane. protestatarii au început s-i atace pe jandarmi cu sticle și pietre și mai mulți jandarmi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Sute de persoane au fost conduse la secție, unde au fost amendate.

Forțele de ordine susțin că printre protestatari s-ar fi infiltrat membri ai galeriilor de fotbal, iar situația a degenerat. Protestatarilor anti-mască li s-au alăturat sindicaliștii de la metrou, veniți să protesteze împotriva conducerii Metrorex. În țară au avut loc manifestații similare, unele dintre ele tensionate. La Drobeta-Turnu Severin, jandarmii au fost înconjurați de manifestanți furioși, iar la Brăila au fost ciocniri între manifestanți și forțele de ordine.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 48

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *