Tim Drone

Oana Roman l-a dat de gol. Marius Elisei are o nouă relaţie. Cine este cea alături de care îşi reface viaţa

Vedeta a primit încă o lovitură din partea fostului ei soț. Oana Roman nu s-a mai ferit să spună adevărul și l-a dat de gol pe bărbatul alături de care visa că își va petrece tot restul vieții: Marius Elisei are o nouă relaţie. Cum a aflat Oana că tatăl fiicei sale iubește o altă femeie.

Marius Elisei are o nouă relaţie

Părea că pacea se reinstaurase între Oana Roman și Marius Elisei, după ce au semnat actele de divorț, în fața unui notar, în luna februarie. În ultima vreme, cei care  urmăresc pagina de Instagram a vedetei au văzut că a reluat colaborarea cu magazinul online de care se ocupă acum fostul ei soț. Din nefericire, vedeta a primit o nouă lovitură din partea bărbatului. Invitată în platoul emisiunii lui Dan Capatos, Oana Roman l-a dat de gol: Marius Elisei are o nouă relaţie.

Cu toate că era inevitabil ca bărbatul să își găsească o nouă partneră, cel mai dureros a fost modul în care Oana a aflat. Nu de la el, ci de la fata lor, Isabela. Fiica fostului premier a explicat că singurul lucru care o deranjează este faptul că Marius refuză să mai petreacă la fel de mult timp cu Isabela și că le-a refuzat până și invitația de a merge cu ele într-o vacanță în Egipt, cu ocazia zilei de naștere a Oanei.

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are”, a povestit Oana Roman, la Xtra Night Show.

Ce a primit Oana Roman pe post de martisor. Fanilor nu le-a venit sa creada
Oana Roman si Marius Elisei

„În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem”

Oana Roman a mai spus că, în ultima perioadă, Marius Elisei evită să mai stea în preajma ei, iar asta va ajunge să o afecteze, de fapt, pe cea mică. Vedeta ar fi încercat să îi explice că Isabela are nevoie să petreacă timp în compania ambilor părinți, însă bărbatul a fost de neclintit. Acum, după ce a aflat că Marius Elisei are o nouă relaţie, și-a dat seama că refuzurile constante ar putea avea legătura cu noua femeie din viața lui.

„I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină. Probabil că îi e frică să nu își strice această relație”, a mai adăugat vedeta, la Antena Stars.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 37

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *