Tim Drone

Andra, de nerecunoscut la ultima apariţie publică. Ce s-a întâmplat cu chipul vedetei

Andra, de nerecunoscut la ultima apariţie publică. Ce s-a întâmplat cu chipul vedetei. Totul a ieșit la iveală după ce cântăreața a transmis un mesaj pe Instagram fanilor săi.

Andra a transmis un mesaj fanilor ei pe Instagram. Prietenii virtuali au rămas muți când au văzut cum arată vedeta

Andra a fost de nerecunoscut la ultima apariţie publică. Ce s-a întâmplat cu chipul vedetei când aceasta a transmis un mesaj pe Instagram. Vedeta a făcut ceva ce nu o caracterizează deloc, întrucât îi place în permanență să fie naturală.

De data aceasta, Andra Măruță a folosit filtre atunci când s-a adresat prietenilor săi virtuali, pentru a părea mai frumoasă. De altfel, Dana Budeanu a spus mereu că Andra nu are nevoie și nu aplelează la artificii, pentru că cel mai important este talentul său.

Andra si-a pus filtre la ultimul mesaj adresat fanilor sai
Andra si-a pus filtre la ultimul mesaj adresat fanilor sai

Dana Budeanu este prietenă de familie cu Andra și cu Cătălin Măruță

Este mai puțin știut faptul că între Dana Budeanu și familia Măruță există o prietenie și o simpatie. De multe ori, Dana Budeanu a recunoscut că îi apreciază pe cei doi, ba chiar a colaborat ca stilist cu Andra și Cătălin. Chiar și așa, Dana Budeanu nu a ezitat să reacționeze atunci când Andra a comis o greșeală.

”La Andra trebuie să fac o paranteză. Eu înțeleg că Andra e o vedetă al cărui public este și unul care adoră muzica populară, mă rog. Cei care cântă country music în America o ard la maxim, ca toate celelalte vedete. Nu contează că dacă mie îmi ascultă muzica oricine, public de orice nivel financiar, înseamnă că eu nu mai sunt vedetă”, spunea Dana Budeanu.

Dana Budeanu i-a dat sfaturi Andrei despre cum să fie în viața de zi cu zi, dar și cum să se comporte ca vedetă

Întrucât sunt prieteni, Dana Budeanu a ținut să o sfătuiască pe Andra cum ar trebui abordată viața, dar și statutul de vedetă.

”Tu nu trebuie să fii accesibil ca vedetă. Este o prostie! Vedetele sunt aspiraționale. Eu mă uit undeva în sus din toate punctele de vedere. Nu este o rușine să ai cașcaval. De aceea muncești și scoți piese bune”, a mai spus Dana Budeanu.

Andra nu are de gând să-și mărească familia

Pe de altă parte, Andra a ținut să facă publică o declarație despre sarcină, respectiv despre faptul că nu este însăcinată, așa cum scria o mare parte a presei.

”Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a spus Andra Măruță.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *