Tim Drone

Dana Budeanu a spus clar cum arată bărbatul ideal pentru ea. Toți au rămas mască

Dana Budeanu a spus clar cum arată bărbatul ideal pentru ea! Vedeta care a devenit foarte cunoscută în toată România a fost invitată la ”Podcastul lui Damian Drăghici”, unde și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre lucruri neștiute din viața ei.

Cum arată bărbatul ideal pentru Dana Budeanu

Chiar dacă știm că Dana Budeanu este foarte zgârcită cu detalii din viața ei, de data aceasta a avut un interviu foarte relaxat cu îndrăgitul cântăreț Damian Drăghici, în care a vorbit despre iubire, despre ce o impresionează până la lacrimi, dar și despre părinții săi.

Interviul asezonat cu muzică lăutărească de calitate, a înmuiat-o pe Dana Budeanu, care a decis să răsundă la munte întrebări ”sensibile”. Vedeta a spus ce înseamnă pentru Dana Budeanu bărbatul ideal și ce sentiment trebuie să trezească în ea pentru a fi ”acel bărbat”.

Cum arata barbatul ideal pentru Dana Budeanu
Cum arata barbatul ideal pentru Dana Budeanu

”Chimia de minte este foarte importantă”

”Eu cred că există o singură iubire imensă și atât. Pentru toți oamenii. Foarte, foarte rar se întâmplă întâlnirea sufletelor pereche. Nu pentru că nu există, ci pentru că nu suntem atenți. Trecem pe lângă ea pentru că nu ne putem adapta cu ea la mediu. 

Bărbatul idel este bărbatul în fața căruia eu tac. Tac din respect, ca să-l respect trebuie însă să fie la același nivel de minte cu mine. Chimia de minte este foarte importantă. Fără ea, nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Sunt situații dezechilibrate care se reglează prin altele. Bărbatul ideal al Danei este bărbatul care mă face să tac”, a spus Dana Budeanu.

La întrebarea ”ce o face pe Dana Budeanu să plângă”?, vedeta a recunosct că plânge foarte rar pentru ea. ”Nici nu-mi mai aduc aminte când am plâns ultima dată petru mine. De foarte multe ori plâng pentru bătrâni. Nu suport suferința bătrânilor, neputința lor, faptul că nu trăim într-o lume care să-i venereze de dimineața până noaptea, să-i ajute și să-i sprijine și să-i ocrotească. Este cel mai mare păcat al lumii în care trăim, faptul că nu ne venerăm bătrânii datorită cărora suntem aici”, a fost răspunsul Danei Budeanu.

Cum era de așteptat, Dana Budeanu își venerează părinții. A recunoscut că sunt foarte diferiți, dar sunt perfecți și se completează perefect unul pe celălalt, tocmai pentru că ei cred în iubirea necondiționată.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 55

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *