Tim Drone

Iulia Albu „i-a tocat“ pe Ștefan Bănică și pe Lavinia Pârva: „Cămășile lui par necălcate!“

Criticul de modă Iulia Albu și-a găsit două noi victime în showbiz. Iulia a criticat în termeni cât se poate de duri unul dintre cuplurile momentului, format din Lavinia Pârva și Ștefan Bănică.

Iulia Albu

foto: Instagram

Stilista este de părere că, de când formează un cuplu cu Lavinia, Ștefan Bănică (53 de ani) nu mai are nici pe departe stilul și strălucirea pe care le avea atunci când era căsătorit cu Andreea Marin. Cu alte cuvinte, Iulia crede că Lavinia l-a tras în jos din punct de vedere stilistic și vestimentar pe cântăreț.

Iulia Albu: „Nu se observă o unitate a cuplului”

„A avut apariții foarte reușite. Dar nu întotdeauna. Pe Bănică l-aș defini în funcție de femeile cu care a ieșit, pentru că se spune că de multe ori o femeie poate să influențeze felul în care se îmbracă un bărbat. Și aș împărți evoluția vestimentară a lui Ștefan Bănică în timpul căsătoriei cu Andreea Marin și după căsătoria cu Lavinia Pârva. Să ne uităm la fotografiile în care este alături de Lavinia Pârva, unde nu mai are din strălucirea pe care o avea în imaginile de dinainte. Nu se observă o unitate a cuplului. Atunci când ieșiți cu iubitul, soțul, prietenul vostru din casă trebuie să aveți grijă, nu să fiți ca doi papagali asortați perfect, dar nici să nu păreți că unul vine de la piață, și unul tocmai se ducea la o nuntă, căci arată ciudat. Ei nu sunt sincronizați stilistic din niciun punct de vedere”, a spus Iulia Albu la rubrica ei, din cadrul emisiunii lui „La Măruță”, de la PRO TV.

foto: Facebook

Iulia a mai punctat: “Pur și simplu, cei doi nu se sincronizează stilistic. Când ești un cuplu nu trebuie să arătați ca doi papagali. Cămășile lui nu arată bine, par necălcate, și par fără structură. Nu are strălucirea pe care o avea când era cu Andreea Marin. Ei chiar arătau ca un cuplu. O femeie schimbă stilul vestimentar al unui bărbat și la Ștefan Bănică se vede asta”, a mai declarat Iulia Albu, scrie click.ro.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 27

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *