Tim Drone

Bianca și Marius Moga, apariție rară la TV: „I-am promis un frățior Mariei“

Sunt din 2014 împreună și în 2015 au devenit părinți! Bianca Lăpuște (27 de ani) și Marius Moga (39 de ani) și-au propus ca, pe timp pandemie, să mai facă un copil. Au deja o fetiță, Maria Elisabeta, în vârstă de 5 anișori, care e bucățică ruptă din Marius.

Marius Moga și Bianca Lăpuște

foto: arhivă personală

„Ne mai dorim un copil. Am mai fost o dată acolo și știm cum începe. Dacă tot e pandemie, ar fi frumos să vină chiar anul ăsta copilul. Un băiețel ar fi perfect. Maria are deja personalitatea ei, nu e de acord cu tot ce spunem. Are ochii lui Marius. Mă întreabă mereu de ce nu are și ea ochii verzi ca ai mei”, a declarat Bianca Lăpuște, frumoasa soție a lui Marius Moga, la emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV. Marius Moga, cel mai prolific compozitor din muzica românească, din tânăra generație, s-a schimbat total de când a devenit tătic.

Acesta este mai reponsabil și, de cum a venit pe lume micuța Maria, Marius a terminat vila de la Cernica și s-au mutat cu toții imediat în complexul unde este vecin cu Smiley, și el proaspăt tătic. „Copilul nostru este vecin cu fetița lui Smiley. Bianca a pus plante multe în curte și mă pune să ud florile când e plecată de acasă. Am creat la noi acasă o atmosferă de Los Angeles, așa”, a declarat Marius Moga, la Pro TV.

foto: PRO TV

I-au cuplat pe Ioan Ignat și Sebastian Dobrincu?

Marius Moga se descurcă de minune în postura de compozitor și pe pandemie. Acesta are acasă un studio virtual, unde înregistrează piese și videoclipuri. Ultima piesă marca Marius Moga este cea a Ioanei Ignat și a lui Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, care au devenit un cuplu după ce au lucrat împreună. „Am un studio virtual cu leduri unde filmăm ca și cum am fi în diverse locații, Clipul lui Sebastian Dobrincu cu Ioana Ignat l-am filmat ca pe plajă, am adus nisip în studio, totul e în timp real. Pentru noi pandemia a fost super creativă. Nu știu dacă Ioana și Sebastian s-au cuplat la filmările clipului. Nu păreau iubiți atunci, dar muzica unește. Bianca s-a reprofilat și ea, lucrează pe repertoriul pieselor, pentru că a fost reporter. Mi-a scos câțiva peri albi Bianca, dar de aia am luat-o de soție”, a mai spus Moga, scrie click.ro.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *