Tim Drone

Oana Roman descrie întâlnirea cu tatăl ei: „Am profitat că nu e mama acasă”

Oana Roman și tatăl ei, fostul premier Petre Roman, au îngropat securea războiului. După o perioadă lungă de timp în care Petre Roman și-a evitat atât fata, cât și nepoata, acesta le-a făcut, marți, prima vizită în noua casă. Oana Roman a divulgat și motivul pentru care fostul premier a acceptat abia acum invitația.

Oana Roman, Petre Roman și Isabela

foto: arhiva personală/Instagram

Mioara Roman este internată pentru o lună într-un centru de recuperare de lux, așa că fostul premier, care se temea să dea ochii cu fosta soție, cu care nu vorbește, a avut cale liberă. “El nu a fost la noi de când ne-am mutat la vilă. Arată fabulos pentru vârsta lui. Zici că e Highlander (n.r. Nemuritorul). Îmi doream mult să-i arat casa. Am profitat că el cu mama nu se întâlnesc și, cum ea e acum plecată la tratament, l-am invitat la mine. Am fost foarte fericită că a acceptat. S-a uitat la casă, la teren, la grădină. A zis: Am trei garaje, am piviniță, pod, bucătărie de vară. Am trăit un moment de grație. Atâta lume m-a acuzat că tata mi-a dat mereu bani! Nu a fost așa, casa asta am luat-o cu banii mei. Era și el fericit și mândru de mine! Și Isa a fost foarte fericită că a venit tata la noi!”, a spus Oana Roman, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars, scrie click.ro.,>

,>

foto: arhiva personală/Instagram

Oana Roman și tătăl său, Petre Roman, au avut o relație tensionată de când fostul premier a plecat de acasă, părăsindu-și soția, pe Mioara Roman, de care a divorțat pentru cântăreața Silvia Chifiriuc. Oana s-a plâns de mai multe ori de indiferența lui Petre Roman, în condițiile în care, recent, ea a avut de gestionat o situație delicată după divorțul de Marius Elisei. Fostul premier nu doar că a lipsit de la ziua nepoatei sale, Isabela, în luna februarie, dar nici măcar nu s-a deranjat s-o sune ca s-o felicite pe micuță.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *