Tim Drone

PSD: Premierul să îşi depună demisia în alb, care să se activeze dacă va rata ţinta de vaccinare anti-COVID

PSD susţine că premierul Florin Cîţu ar trebui să îşi depună demisia în alb, care să se activeze dacă va rata ţinta de vaccinare anti-COVID pe care a anunţat-o, deoarece se află în fruntea unui Guvern „marcat de scandaluri”, „confuzie” şi „incompetenţă”, iar campania de imunizare se îndreaptă spre un „răsunător eşec”.

„Campania de vaccinare se îndreaptă cu paşi repezi spre un răsunător eşec! Doar 30% dintre bătrânii şi bolnavii cronici au fost vaccinaţi până în acest moment, iar numărul celor înscrişi pe platforma online scade vertiginos, semn că lumea îşi pierde încrederea. Cu cât se ceartă mai mult Cîţu cu Voiculescu, PNL cu USR+, etc şi cu cât ei înşişi încalcă mai des regulile anti-COVID-19, cu atât scade încrederea în vaccinare”, se arată într-un mesaj al PSD postat luni pe Facebook, potrivit Agerpres.

Potrivit social-democraţilor, ţinta de 10,4 de milioane de persoane imunizate în toamnă „se transformă treptat într-o misiune imposibilă”, ceea ce înseamnă o prelungire „la nesfârşit” a obligaţiilor impuse populaţiei.

„Suferă toată lumea din cauza unor incompetenţi! Este numai şi numai vina lor! Premierul Cîţu trebuie să îşi depună demisia în alb care să se activeze dacă va rata ţinta de vaccinare, pentru că el este în fruntea acestui Guvern marcat de scandaluri, confuzie şi incompetenţă”, adaugă PSD.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *