Tim Drone

Manchester City, pentru prima oară în „careul de ași” al UEFA Champions League

Manchester City este în premieră în ”careul de ași” al UEFA Champions League – s-a impus și în returul de la Dortmund cu același scor, 2-1.

Jude Bellingham a fost eroul primei reprize – a deschis scorul pentru Borussia în minutul 14 și a devenit al doilea cel mai tânăr marcator din istoria UEFA Champions League în fazele superioare după Bojan Krkic la Barcelona.

Asta după ce englezul de 17 ani marcase primul său gol în Bundesliga în weekendul trecut.

City a ripostat prin Kevin De Bruyne care a trimis violent în transversală în minutul 25, iar Mahrez nu l-a putut învinge pe Hitz în minutul 31, scrie digisport.ro.

La pauză, gazdele erau calificate, dar în minutul 52 a venit imprudența lui Emre Can care a comis henț în careu, iar după consultarea VAR, Mahrez a transformat lovitura de la 11 metri.

Manchester City va întâlni PSG pentru un loc în finală

Iar orice speranțe ale germanilor au fost spulberate de șutul lui Foden, pe care Hitz a respins în bară și mingea a intrat în poartă.

Erling Haaland părăsește UEFA Champions League din postura de golgeter al competiției, cu 10 reușite, dar poate fi depășit de Kylian Mbappe, care are două goluri mai puțin.

Francezul de la PSG va fi adversarul lui City în semifinale, prima manșă fiind programată pe Parc des Princes pe 27 aprilie.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *