Tim Drone

Arsenal a trecut fără probleme de Slavia Praga! Man United, Villareal și Roma merg în semifinale

Arsenal s-a impus cu 3-0 acasă la Slavia Praga iar tunarii s-au calificat fără emoții în semifinalele Europa League acolo unde vor mai merge Villareal, Manchester United și Roma.

După partida tur, meciul dintre Slavia Praga și Arsenal părea să fie cel mai echilibrat. Cehii făcuseră un meci excelent pe Emirates Stadium în tur iar Arsenal nu este neapărat în cea mai bună formă în Premier League, în ciuda unei victorii clare la ultima clasată, Sheffield United, în weekend.

Cu toate acestea, Arsenal a controlat clar partida încă de la început, Arteta fiind hotărât să marcheze rapid. Linia defensivă a englezilor a jucat extrem de avansată, însă nu a contat pentru că Slavia Praga nu a contact practic în ofensivă în prima parte.

Dominarea s-a concretizat mai întâi printr-un gol al lui Emile Smith Rowe anulat de VAR pentru un offside minuscul, însă la scurt timp Pepe a deschis scorul pentru ca doar trei minute mai târziu Alexandre Lacazette să transforme un penalty pentru a dubla avantajul oaspeților.

Meciul a continuat în același ritm și doar câteva minute mai târziu Bukayo Saka a șutat impecabil, extrem de bine plasat la colțul scurt de la marginea careului pentru a face 3-0 și a stabili astfel soarta calificării încă din prima repriză.

Astfel, Arsenal va juca cu Villareal în semifinalele competiției, în timp ce Manchester United, care a învins-o pe Granada cu 1-0, va da piept cu AS Roma în cealaltă semifinală.

Rezultatele serii

AS Roma – Ajax 1-1

Manchester United – Granada 2-0

Villareal – Dinamo Zagreb 2-1

Semifinalele Europa League

Arsenal – Villareal

Manchester United – AS Roma, scrie eurosport.ro.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *