Tim Drone

Declarațiile lui Laurențiu Duță, după ce s-a vindecat de coronavirus: „Mă vaccinasem cu AstraZeneca“

Laurențiu Duță, în vârstă de 44 de ani, s-a vindecat de coronavirus și a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate. Artistul a ieșit din izolare și este pregătit să își reia activitatea.

Sursă foto: Arhivă personală

Spre deosebire de colegul său de trupă, cae s-a luptat pentru viața sa întrucât a avut o formă severă de coronavirus, Laurențiu Duță se poate considera norocos. Solistul a fost diagnosticat cu coronavirus în urmă cu aproximativ trei săptămâni, însă a avut o formă ușoară. După 14 zile de izolare și refacerea testelor necesare, Laurențiu Duță s-a vindecat de coronavirus și se simte pregătit să își reia programul obișnuit.

„Am trecut prin COVID. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare. Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome”, a declarat Laurențiu Duță la emisiunea „Între prieteni” cu Dana Istrate.

Cântărețul a mai povestit că la momentul infectării era vaccinat cu prima doză de AstraZeneca. Laurențiu Duță va face rapelul în luna mai și este de părere că serul a avut o contribuție pozitivă în lupta cu noul coronavirus.

„Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstaZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt”, a concluzionat artistul, scrie click.ro.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *