Tim Drone

Reacție acidă a unui medic din spitalul Colentina, la adresa lui Vlad Voiculescu: “Nu ştiu dacă fostul ministru al Sănătăţii ştie exact ce face un medic”

Reacție acidă a unui medic la adresa lui Vlad Voiculescu. Este vorba despre dr. Laura Zarafin, medic ATI la Spitalul Colentina, care a declarat la un post de televiziune despre mărturiile fostului ministru al Sănătății. Astfel că Vlad Voiculescu declarase că există o raportare greşită a morţilor de COVID-19. În replică, medicul consideră că unele persoane sunt prea odihnite.

Reacție acidă a unui medic la adresa lui Vlad Voiculescu

Așadar, dr. Laura Zarafin a spus că efetctiv socată de declaraţiile făcute de fostul ministru. În plus, se aştepta mai degrabă la felicitări pentru munca grea depusă în ultimul an, și nu la ce s-a spus. Laura Zarafin crede că Vlad Voiculescu minte şi nu este normal ca un fost ministru să facă asemenea acuzaţii fără dovezi. Pe deasupra, Laura Zarafin consideră că ministrul le-a distrus munca de un an de zile și consideră că Vlad Voiculescu nu este conştient de câte acte trebuiesc completate atunci când o persoană încetează din viață.

Eu sunt şocată în numele spitalului, că apare în acest context. Eu mă aşteptam să apară în cu totul alt context. De exemplu, să se fi spus, că la Spitalul Colentina există cel mai mare număr de ventilatoare, că am fost spital suport COVID, primii desemnaţi după spitalele de boli infecţioase, încă din 27 martie 2020, că personalul acestui spital a început să trateze pacienţii infectaţi înainte de a primi primele echipamente. Deci, vă daţi seama, că a fost un stres foarte mare pe noi. Mă aşteptam să fi spus ce modalitate avem pentru că mortalitatea secţiilor AŢI din Spitalul Colentina este în jur de 50%.

Unii oameni sunt prea odihniţi şi probabil, că dacă au văzut ceva că nu concordă în cele două platforme, au convenit repede să spună numele unui spital, deningrându-ne pe toţi şi distrugându-ne munca de un an şi ceva. Este foarte trist ce se întâmplă. Nu ştiu dacă fostul ministru al Sănătăţii ştie exact ce face un medic când raportează un deces. Sunt o sumedenie de acte către trebuiesc completate, parafate, a declarat medicul, conform antena3.ro.

Reactie acida a unui medic la adresa lui Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu

În afara de acest lucru, conducerea Spitalului Colentina a transmis un comunicat de presă prin care demonstrează că Vlad Voiculescu a minţit atunci când a spus faptul că la unitatea medicală s-au raportat mai puţin decese.

Având în vedere informaţiile difuzate în mass-media, cu privire la existenţa unei inadvertenţe în raportarea numărului de decese Covid-19, facem următoarele precizări: Spitalul Clinic Colentina a devenit spital suport Covid în data de 27.03.2020. În conformitate cu reglementările legale în vigoare, de la acea dată până în prezent Spitalul Clinic Colentina a raportat în aplicaţia informatică Alerte MS un număr de 727 decese Covid-19 (19.04.2021, ora 9:00). Totodată, au fost raportate în dinamică, imediat la DSPMB, conform metodologiei INSP un număr de 731 decese Covid-19 (19.04.2021, ora 14:00), găsim scris în comunicat.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 49

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *