Tim Drone

Huawei, primul pas în industria auto. Va vinde în China modelul Seres SF5

Huawei a anunțat, la cea de-a 19-a expoziție internațională a industriei de automobile din Shanghai, că va comercializa, alături de compania auto chineză Seres, un vehicul electric – noul Seres SF5, ce va fi disponibil în magazinele Huawei din toată China. Este pentru prima dată, când Huawei include un partener de vehicule în ecosistemul său „1 + 8 + N”.

Ca răspuns la temerile consumatorilor legate de reîncărcarea și autonomia vehiculelor electrice, Huawei și Seres au creat un nou sistem de extensie a autonomiei. Noul model, echipat cu Huawei DriveONE Three-in-One Electric Drive, oferă o autonomie de 180 km în modul electric pur pentru a satisface nevoile navetiștilor zilnici din oraș și de peste 1.000 km în modul de autonomie extinsă pentru călătorii pe distanțe lungi. Mașina are o accelerație de la 0-100 km / h în 4.68s.

Soluțiile Huawei HiCar permit utilizatorilor să comute între aplicațiile de telefonie mobilă și panoul central de control al vehiculului, oferind acces la navigație, muzică și multe altele și oferă control vocal interactiv.

Noul Seres SF5 are un mod de reîncărcare de urgență, de la vehicul la vehicul (vehicle –to-vehicle, V2V), care poate furniza energie vehiculelor izolate în zone greu accesibile. De asemenea, mașina este prevăzută cu modul de alimentare cu energie vehicul la încărcare (vehicle-to-load, V2L) pentru aparate radio și alte echipamente.

Noul autovehicul electric vine în patru culori – Deep Ocean Blue, Charcoal Black, Pearl Pearl și Titanium Silver Grey – împreună cu Midnight Black, Garnet Red și Ivory White pentru ornamentele interioare.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *