Tim Drone

Mesaje de Florii. Ce să le scrii celor dragi care au nume de flori

În Duminica Floriilor, cu o săptămână înainte de Paște, își sărbătoresc onomastica toți românii care au nume de flori. Dacă nu știi ce mesaje de Florii să trimiți, sau ești în criză de inspirație, de ajutăm cu câteva idei.

Mesaje de Florii

 • Pentru doamne și domnișoare, toate cu numele de floare, mult noroc și fericire … La mulți ani și numai bine.
 • De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!
 • Floare pura, floare sfanta, azi e ziua ta… soarele a aflat și el, luna… da și ea! Fericire le-a adus, mie… implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani!
 • Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata DUMNEZEIASCA
 • Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI!
 • De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.
 • Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!
 • Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La Mulţi Ani!
 • A venit primavara, o simtiti? E aici! Au venit si Floriile, si chiar daca mai adie si vantul priveste in gradina. Un ghiocel si multe viorele, La Multi Ani frumoasa floare si gandurile mele! 
 • Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca!

Citește și: Prognoza meteo de Florii. Se răcește vremea

Mesaje de Florii pentru iubite

 • Cine poate spune ca nu am cea mai frumoasa floare langa mine? Chiar si florile palesc in fata frumusetii sufletului tau! Sa fii sanatoasa si fericita!  
 • De ziua ta frumoasa floare sa zambesti, sa spui ce vrei, sa razi cu gura pana la urechi, sa iubesti, sa le spui celor dragi ca ii iubesti, sa fii fericita si implinita. La Multi Ani! 
 • Esti o persoana minunata si vesela. Fata ta zambitoare si inima calda imi lumineaza ziua. Sper ca de Florii sa ai parte de o zi cum esti tu… minunata! 
 • O declaratie de dragoste, un gand sincer, o scrisoare de iubire parfumata, plina de culoare si prospetime. La Multi Ani de Florii!
 • Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj pentru Floarea mea, de la cel ce te iubeste! La Multi Ani!
 • Un buchet de flori, pentru o persoana mai speciala decat toate florile! Esti floarea mea!

Citește și: Condiții speciale pentru desfășurarea slujbei din Duminica Floriilor la Catedrala patriarhală

Ce nume se sărbătoresc de Florii

Peste 1,5 milioane de români își sărbătoresc astăzi onomastica. Potrivit MAI, cei mai mulți au numele de Florin. Urmează Viorel, Viorica, Florentina și Florica.

Vă prezentăm o listă în ordine alfabetică a tuturor numelor inspirate din flori cărora le puței trimite mesaje de Florii.

Nume sărbatorite de FLORII:

Anemona
Brânduşa
Camelia
Codrin
Codrina
Codruţ
Codruţa
Crăiţa
Crenguţa
Crina
Crinu
Crinuţa
Crizantema
Dalia
Delia
Floarea
Flora
Florenţa
Florentin
Florentina
Florica
Florin
Florina
Garofiţa
Gentiana
Gherghina
Iasmin
Iasmina
Iris
Lăcrimioara
Laur
Laura
Laurenţiu
Laurian
Lauriana
Malina
Margareta
Micsunica
Mugurel
Narcis
Narcisa
Panseluţa
Romaniţa
Roza
Rozalia
Trandafira
Violeta
Viorel
Viorela
Viorica
Zambila
Zambilica

Citește și: Biserica Ortodoxă Română prezintă ghidul credincioșilor. Ce reguli trebuie respectate la slujbele de Florii, Denii, Înviere și Paște

SURSĂ ARTICOL

Visits: 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *