Tim Drone

Bunica lui Smiley şi-a cunoscut strănepoata. Poze emoționante cu Gina şi toată familia solistului

Emoții puternice în familia lui Smiley, care și-a dus fetița la bunici, pentru o întâlnire așa cum se cuvine cu familia. Cântărețul și partenera lui au mers în vizită la bunica acestuia din partea mamei, care locuiește la Pitești.

Întâlnirea emoționantă a fost imortalizată în câteva imagini care au topit internetul, ajungând repede la inimile internauților. Una dintre pozele care au creat nostalgie și dor pe rețelele de socializare a fost aceea în care apar două generații: mâna trecută prin timp a bunicii ținută strâns de bebelușa care a venit recent pe lume.

„O întâlnire superbă între mâna care m-a crecut și mânuța puiului de om pe care îl voi crește împreună cu Gina! Josephine s-a întânit cu străbunica ei!”, a scris Smiley în mediul online, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, scrie click.ro.

De aproape o lună, viaţa cuplului Smiley-Gina Pistol s-a schimbat total! Cântăreţul şi prezentatoarea TV trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții lor de când au devenit părinți pentru prima oară. Micuța Josephine a devenit centrul universului lor, așa cum era de așteptat, iar cei doi se trezesc în fiecare zi cu gândul la o nouă „aventură” alături de bebelina pe care au așteptat-o cu atât de mult entuziasm.

Cuplul încă se acomodează cu noul rol, însă mămica Gina susține că partenerul ei îi este de mare ajutor. „Mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, dezvăluia Gina recent.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *