Tim Drone

Loredana, în topuri după ce a lansat o piesă cu maneliştii Salam, Jador și Vali Vijelie

Loredana Groza a semnat un contract muzical alături de 10 dintre cei mai cunoscuţi manelişti din România şi a lansat joi, 22 aprilie, pe Youtube, videoclipul piesei „Fericire”. Florin Salam, Vali Vijelie, Jador şi Jean de la Craiova se numără printre artiştii pe care Costi Ioniţă i-a convins să colaboreze la proiectul muzical inedit. Piesa se bucură de un real succes.

Loredana

Loredana Groza este acum în vacanţă, în Miami, însă pe YouTube face furori cu piesa Fericire, al cărei videoclip a fost lansat pe 22 aprilie, dar care se află deja pe locul 2 în topurile de pe Youtube. Colaborarea ei cu 10 dintre cei mai cunoscuți manelişti din România a fost bine primită de fani.

Un milion de vizualizări în 24 de ore

La numai 24 de ore de la lansare, videoclipul melodiei intrepretate de celebra Loredana Groza şi mai mulţi manelişti (Jador, Florin Salam, Culita Sterp, Costi Baboiash, Nicu Paler, Ştefan de la Bărbuleşti, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova şi Vali Vijelie) a strâns peste un milion de vizualizări pe Youtube, clasându-se pe locul 2 în Youtube Trending România.

De altfel, artista a scris pe Facebook că piesa ”Fericire” a ajuns pe locul 8 mondial, o premieră pentru industria muzicală din România.

Conform informaţiilor postate odată cu videoclipul, melodia a fost concepută de Costi, versurile au fost scrise de Alina Manolache, iar videoclipul filmat de Alex Ceuşu.

„Pentru tine, pentru, pentru tine mi-aş da inima oricând / Pentru tine, pentru, pentru tine aş da zece vieţi la rând / Dimi, dimi, dimineţile cu tine sunt faine chiar şi reci’, cântă Loredana Groza în debutul piesei Fericire.

La câteva ore de la lansarea piesei, Loredana a scris pe Facebook următorul mesaj.

„Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi în banca… de fiecare data am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzica lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap…reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite.”

SURSĂ ARTICOL

Visits: 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *