Tim Drone

Messi, aproape de un nou contract la Barcelona! Ce condiții pune fotbalistul

Jorge Messi, tatăl vedetei Barcelonei, și Joan Laporta, președintele clubului, au purtat o discuție cu privire la viitorul lui Leo Messi și se pare că aceasta s-a terminat cu bine pentru gruparea catalană.

Lionel Messi

Foto: Getty Images

Aceștia au vorbit despre condițiile pe care clubul trebuie să le îndeplinească pentru a se bucura în continuare de Messi.

Laporta și Jorge Messi au luat masa și au discutat despre viitorul căpitanului Barcelonei. Se pare că Laporta nu a propus nicio sumă de bani, pentru că, până la mijlocul lunii mai, nu se cunoaște rezultatul analizei economice a clubului, scrie digisport.ro.

Potrivit CCMA, oficialul catalanilor a făcut apel la generozitatea lui Messi, pentru că nu se așteaptă la rezultate favorabile. Se pare că Leo și tatăl său au fost deschiși posibilității de a pune la punct un contract pe termen lung cu Barca, dar care ar trebui să conțină trei puncte esențiale.

Messi, despre care s-a vehiculat că ar putea ajunge la PSG, ar juca încă două sezoane pe Camp Nou, cu intenția de a fi în formă maximă la Cupa Mondială, ultima sa șansă de a cuceri trofeul cu Argentina.

După cei doi ani, ar deveni ambasadorul clubului FC Barcelona în Statele Unite. Deși acesta și-ar continua cariera de jucător la o echipă din MLS, argentinianul s-ar ocupa și de gestionarea unor proiecte strategice pentru comisia lui Laporta.

După ce și-ar încheia contractul în MLS, Messi ar reveni la Barcelona, unde s-ar alătura departamentului sportiv al clubului.

Potrivit aceleiași surse, dacă Laporta va fi de acord cu condițiile lui Messi, argentinianul ar fi de acord să primească doar 50% din salariul său, începând cu sezonul următor și până la sfârșitul celor doi ani. Acest lucru i-ar permite lui Laporta să îl păstreze pe cel mai bun fotbalist al lumii și, în același timp, să încerce să semneze pe viitor cu un nume uriaș, precum Erling Haaland.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *