Tim Drone

Anamaria Prodan trebuia să se mărite cu un alt fotbalist celebru înainte de Reghecampf. O femeie le-a stricat relația

Anamaria Prodan trebuia să se mărite cu un alt fotbalist celebru, dar a rămas fără el, după ce i-a fost ”furat” de o altă domnișoară! Impresara se pare că a fost atrasă de sportivi toată viața, deoarece s-a iubit cu mai mulți atleți. Primul său soț a fost baschetbalist!

Anamaria Prodan trebuia să se mărite cu un alt fotbalist celebru

Anamaria Prodan este o femeie frumoasă, care a fost atrasă mereu de sportivi. Primul ei soț, cu care are și fetele, a fost un celebru baschetbalist. Deși s-au îndrăgostit în România, Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu s-au căsătorit în Statele Unite ale Americii, acolo unde sportivul locuia. Din mariajul de 9 ani al celor doi s-au născut Sarah și Rebecca.

Povestea amoroasă este însă mult mai complicată. Înainte de a-l cunoaște pe Tibi, Anamaria Prodan a fost împreună cu Laurențiu Reghecampf, pe care însă l-a văzut mult prea liniștit pentru ea. El dorea o familie, copii, iar ea avea de gând să mai copilărească.

Anamaria Prodan trebuia sa se marite cu un alt fotbalist celebru
Anamaria Prodan trebuia sa se marite cu Eugen Trică (foto), un alt fotbalist celebru

S-a iubit cu Eugen Trică

Anamaria Prodan s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, după care l-a cunoscut pe Eugen Trică. A fost mare iubire între ei, mama ei, Ionela Prodan, îl plăcea mult pe Trică, dar pe fir a intrat Lorena Balaci, care i-a făcut ochi dulci lui Trică. Fotbalistul a ales-o pe Lorena Balaci, cu care a fost căsătorit din anul 1998, până în anul 2015, când au decis să își spună adio. Impresara s-a răzbunat într-un mare fel, ea s-a măritat cu fostul iubit al rivalei sale, nimeni altul decât Tibi Dumitrescu.

”A fost un scandal foarte urât la vremea aia, dar repet, nu vreau să mai vorbesc despre asta. Nu vreau să fac publică povestea aia. Şi acum, dacă mă văd cu Lorena, ne salutăm, dar atât. Ei, după experienţa aia mi-am dat seama că nu merită să pui sentiment în nici o relaţie. Privind în urmă pot spune acum că aşa a fost să fie, soarta lui a fost Lorena, a mea Reghecampf”, a declarat Anamaria prodan pentru ciao.ro.

Anamaria Prodan a recunoscut că a făcut acest pas la nervi, pentru a se răzbuna pe Lorena Balaci, însă după aceea a realizat că a fost doar o joacă de copii, însă relația a devenit chiar serioasă.

”Recunosc, la început m-am gândit să fac o ambiţie, am avut câteva momente, pentru că mai am porniri d-astea diavoleşti, aşa… Pe urmă m-am gândit că aşa e viaţa croită să fie şi că e prostie. Tibi stătea în America şi venise în vacanţă în România. Şi a fost o atracţie din-asta incredibilă, el fiind mai mic decât mine. Să vezi cum a fost: ne-am cunoscut într-o seară, a doua zi am plecat la mare, am avut o discuţie, brusc, i-am zis aşa dintr-o dată: Eu vreau doi copii, vreau să plec în America, aveam viză pentru că mai fusesem, Nu mă leagă absolut nimic de România, nu mai vreau să aud de ţara asta!

”Fiecare pas îţi este călăuzit”

El a zis: Eu am venit să joc baschet la Dinamo. I-am zis: ok, atunci rămâi şi joacă baschet şi asta e. Dar îţi dau, totuşi, 24 de ore să-mi zici. A doua zi mi-a zis: Plecăm în America!. Ne-am luat băgăjelul şi am plecat în America fără să ştie nimeni, doar în câteva ore ne-am anunţat mamele. Atât. Atunci eu i-am cunsocut mama, el pe a mea şi mi-am dat seama imediat că istoria se repetă, că aşa a fost cu mama şi cu tata – s-au cunoscut azi şi în trei zile s-au căsătorit. Şi d-asta spun, că în viaţa asta, de undeva, fiecare pas îţi este călăuzit”, a spus Anamaria Prodan pentru ciao.ro.

Soarta i l-a scos din nou în cale pe Laurențiu Reghekampf, cu care s-a căsătorit și cu care are un băiețel. Cei doi sunt împreună de ceva timp și sunt de nedespărțit, chiar dacă au mai apărut zvonuri că nu s-ar mai înțelege la fel de bine ca în trecut.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 81

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *