Tim Drone

Miracolul care a reapropiat-o pe Ozana Barabancea de Dumnezeu: „A fost un șoc“

Ozana Barabancea, în vârstă de 52 ani, a trăit o experiență emoționantă în urmă cu 8 ani, ce a reapropiat-o de Dumnezeu.

Ozana Barabancea

foto: Antena 1

Ozana Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a povestit un episod care a marcat-o în urmă cu opt ani de zile. Atunci, vedeta a avut o revelație. Cântăreața mergea în copilărie la biserică, cu bunica ei. Aceasta a și învățat-o să își facă semnul crucii. „Am fost educată de mică, m-am născut vizavi de o biserică, mergeam la biserică, bunica mea m-a învățat să fac semnul crucii și am trăit șapte ani vizavi de biserică. Viața m-a îndepărtat, m-a dus pe alte căi, în fine, tentațiile tinereții… La un moment dat, acum 8-9 ani, într-o dimineață de mai, am avut, așa, ca o revelație. Mi s-a luminat un perete complet zidit, fără fereastră. Am văzut cum din partea stângă vin raze”, a mărturisit Ozana Barabancea pentru Antena Stars, scrie click.ro.

„Nimic nu e întâmplător, totul e programat“

„Parcă o voce mi-a spus: Nu pot să vă spun exact ce am auzit, dar ideea era că de acum înainte drumul duce către biserică. Nu m-a speriat. Nici măcar nu m-a liniștit, m-a surprins și m-a bucurat. Am stat de vorbă cu mine. Era o nouă stare de spirit. Nu am făcut nimic decât să mă așez. A fost un șoc. Nu am vorbit cu nimeni. A fost un șoc să vezi o lumină dintr-un perete complet zidit, zici că e SF. Nimic nu e întâmplător, totul e programat”, a mai transmis artista. De atunci, artista s-a întors la Dumnezeu. Merge periodic la slujbe, are duhovnic și se implica în activitățile de la biserică. De pildă, anul trecut, de Paște, soprana s-a oferit voluntar pentru a împărți lumina Sfântă.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *