Tim Drone

Colegul de la Survivor pe care Starlin l-a desființat după ce a fost eliminat. ”El stătea toată ziua”

Starlin a părăsit competiția Survivor România în urmă cu câteva zile. Ajuns acasă, fostul concurent din echipa Războinicilor l-a desfiinţat pe unul dintre colegii săi şi a făcut dezvăluiri incredibile despre acesta.

Cine este colegul de la Survivor pe care Starlin l-a criticat dur. Ce a putut să spună despre el

Starlin nu a avut deloc cuvinte de lăudă la adresa unuia dintre concurenţii de la Survivor şi a povestit despre acesta lucruri şi întâmplări care nu s-au văzut la TV, ci doar în interiorul competiției. Este vorba despre Alin Sălăjean, pe care Starlin l-a criticat în termeni destul de duri, ce îi strică imaginea. Fostul Războinic a dezvăluit de ce mai mulţi concurenţi sunt împotriva lui Alin şi de ce şi-a schimbat radical părerea despre el.

„Fiecare ştia în câmp ce trebuie să facă, nu trebuie să aştepţi pe cineva să îţi spună ce să faci. Toată lumea muncea şi tu stai în cap. Ce s-a întâmplat cu Alin, ce numeam noi bisericuţă… Majoritatea aveam lucruri de făcut şi el pur şi simplu stătea. E ok să stai, dar în fiecare zi? La început când mă uitam la Sindy oboseam, dar apoi am început să o cunosc şi a fost total diferit. E o fată cu un suflet extrem de bun, nu are răutate în ea. La fel ca Sindy, când am ieşit am văzut ceva, iar acolo înăuntru mă întrebam de o mie de ori ce se întâmpla”, a povestit Starlin.

Starlin a vorbit şi despre Albert: “A împrumutat din comportamentul lui Alin”

Starlin a vorbit, la revenirea în ţară, şi despre Albert, care l-a şi propus spre eliminare. Acesta a mărturisit ca Albert este “un copil talentat”, însă a împrumutat din comportamentul lui Alin.

„Albert a intrat in competiţie la fel ca noi toţi, l-am văzut ca pe un copil talentat, cred că toţi de acolo au câstigat dreptul să fie acolo. El era mereu cu Alin şi cred că început să se adapteze mai mult la comportamentul lui Alin, era cu el tot timpul. Alin e un om mai matur şi l-a tras după el, ăsta e punctul meu de vedere. Nu văd nimic rău în asta, fiecare alege cu cine să stea. Dar, în momentul în care tu ajungi într-o competiţie care este sută la sută de echipă, competiţia durează câteva ore acolo, în teren, dar restul e în cămp, împreuna cu restul”, a explicat Starlin.

Colegul de la Survivor pe care Starlin l-a desfiintat dupa ce a fost eliminat

Pe cine vede Starlin în marea finală Survivor România

Întrebat pe cine vede în marea finală Survivor România, Starlin a mărturisit că pe Marius Crăciun de la Războinici, iar din echipa Famoșilor pe Zanni și Elena Marin.

„Acolo toți care sunt, din punctul meu de vedere mai vechi, au dreptul să câștige. După cum văd eu, de la Războinici să fie Marius la final. Îmi doresc din suflet să fie Sorin la final, dar sunt alte lucruri care îl apasă pe el. De la Faimoși îi văd cu siguranță pe Zanni și pe Elena, 100%”, a declarat Starlin, la întoarcerea în ţară.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 82

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *