Tim Drone

Incident cumplit în această dimineață, după ce grinda unui pod de cale ferată a căzut peste un microbuz. Două persoane au decedat

Grinda unui pod de cale ferată a căzut peste un microbuz. Tragedie fără margini pe drumul naţional Piatra Neamţ-Bicaz, după ce grinda de susţinere a unui pod de cale ferată a căzut peste un microbuz de călători. Din nefericire, incidentul s-a soldat cu doi morţi şi trei răniţi grav.

Grinda unui pod de cale ferată a căzut peste un microbuz

Accidentul grav petrecut pe drumul naţional Piatra Neamţ-Bicaz, în jurul orei 10.00, s-a soldat cu decesul a două persoane, dar şi cu rănirea gravă a altor trei. Mai precis, tragedia a avut loc în comuna Tarcău, chiar sub un pod de cale ferată, unde grinda de susţinere a construcţiei feroviare, fiind o bară de metal de câteva zeci de tone, cu rol de limitator de înălţime, a căzut chiar în momentul în care microbuzul de transport persoane trecea pe dedesubt.

TIR-ul ar fi atins podul feroviar cu doar puţin timp înainte, iar bara a aterizat pe partea din faţă a autovehicului de transport călători. Se pare că cei care au sesizat accidentul la 112 au fost ceilalţi participanţi la trafic, când s-a spus că cel puţin patru persoane sunt accidentate şi că şoferul nu mai dă semne de viaţă, fiind strivit de grinda metalică.

Conform ISU Neamţ, două persoane au murit, cea de-a treia a fost preluată de ambulanţă, iar alta este inconştientă, fiind resuscitată.

Grinda unui pod de cale ferata a cazut peste un microbuz
Microbuz strivit

Prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Tarcău. În urma accidentului produs, o grindă de la un pod CFR a căzut pentru un microbuz. Au rezultat patru victime, din păcate, două dintre acestea decedate, iar alte două au fost scoase de pompieri. Una era în stare de conștiență, iar cealaltă era inconștientă. Acesteia i s-au acordat măsuri de resuscitare, după care a fost preluată de către ambulanța de la Serviciul de Ambulanță Județean și transportată de urgență la spital. Se lucrează pentru îndepărtarea grindei căzute peste microbuz, a spus Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamț.

Momentan, traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. IPJ Neamţ a mai spus că în microbuzul care circula pe ruta Piatra neamț – Bicaz se aflau 5 persoane.

Una dintre victime a fost scoasă din microbuz de către participanții la trafic până la sosirea forțelor de intervenție și a fost preluată de un echipaj SAJ, a mai transmis ISU Neamț.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *