Tim Drone

E posibil: SPA cu bere, la Bruxelles (VIDEO)

Belgienii vor putea în curând să se relaxeze în hamei şi orz într-un centru SPA cu bere care se va deschide în premieră în Belgia.

Potrivit Reuters, centrul ”Good Beer Spa” din sudul capitalei Belgiei, Bruxelles, a fost înfiinţat de Benedict Biebuyck, în vârstă de 42 de ani, şi de partenera sa, Ana Bordonada, după ce cuplul s-a bucurat de o astfel de experienţă la Praga, în Republica Cehă, în urmă cu câţiva ani.

Biebuyck prepară amestecul pentru jacuzzi din hamei, drojdie şi malţ, în combinaţie cu bere. El îl toarnă apoi în jacuzzi, unde clienţii stau timp de 45 de minute.

Rețeta „combinației”

Înainte de inaugurarea centrului, la 4 iunie, cei doi au invitat câţiva vecini, care s-au declarat încântaţi de arome şi de atmosfera relaxantă. ”Am auzit că întinereşte pielea, aşa că, cine ştie, s-ar putea să mă facă să par cu zece ani mai tânără! În plus, îmi place mirosul, este foarte natural, mă simt ca în natură!”, a declarat pentru Reuters Aleksandra Tarchini, web designer în vârstă de 34 de ani din Bulgaria.

Dermatologii par să nu fie însă de acord cu beneficiile oferite pielii. Vera Rogiers, directoarea departamentului dermato-cosmetică din cadrul Facultăţii de Medicină de la Free University din Bruxelles, a declarat pentru Reuters că perioada de 45 de minute petrecută în jacuzzi poate distruge bariera naturală de protecţie a pielii. 

[embedded content]

SURSĂ ARTICOL

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *