Tim Drone

Gina Pistol, despre problema cu care se confruntă după naștere – „Prima consecință pe care o observ”

Gina Pistol a devenit pentru prima oară mamă, la 40 de ani, în luna martie, iar de atunci, viața vedetei s-a schimbat total. Iubita lui Smiley a postat pe contul de socializare un mesaj în care le mărturisește fanilor cu ce problemă se confruntă de când a născut.

Gina Pistol, Smiley

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: soție, mamă, iubită, gospodină și lista poate continua.

Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezinta un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecință pe care o observ în cazul meu, este căderea părului”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

„După naștere, știm toate că aceasta este o problema des întâlnită, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifică și mai mult căderea părului. Din acest motiv, mi-am propus să testez pentru următoarea perioada fiolele-tratament, care se aplică direct pe scalp și acționează în profunzime. Produsele conțin ingrediente active dermatologice ce lucrează în scopul încetinirii căderii părului, redând echilibrul microbiomului scalpului”, a continuat Gina Pistol, scrie Libertatea.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *