Tim Drone

Juriul de la Românii au talent, în picioare pentru o puștoaică de 11 ani. Andra, supărată că nu o poate trimite direct în finală

Juriul de la Românii au talent s-a ridicat în picioare pentru o puștoaică de 11 ani, vineri seară, în prima semifinală live a emisiunii. Andra a recunoscut că este supărată că nu a putut să o trimită pe concurentă direct în finală.

O puștoaică de 11 ani a ridicat în picioare tot juriul de la Românii au talent

Ana-Maria Mărgean, pe numele ei, a impresionat la Românii au talent cu un număr de ventriloc în care a reușit să împletească umorul cu atenție la detalii și cu interpretări extraordinare, pe voci diferite, a unor piese cunoscute. Dacă păpușa ei – o femeie în vârstă de 80 de ani, a cântat ”Lie, ciocârlie”, copila a interpretat ”Rise Like a Phoenix”.

Cu capacitatea ei de a cânta pe voci diferite, atât normal cât și cu gura închisă, precum și cu abilitatea ei de a rămâne atentă la reacțiile ”colegei” sale de scenă i-a impresionat pe cei patru jurați. Florin Călinescu, Andra, Andi Moisescu și Alexandra Dinu s-au ridicat în picioare ca să o aplaude.

Juriul de la Romanii au talent, in picioare pentru o pustoaica de 11 ani. Andra, suparata ca nu o poate trimite direct in finala
Ana-Maria Margean, la Romanii au talent

Andra, supărată că n-a putut să o trimită direct în finală

Cântăreață la rândul ei, Andra i-a recunoscut din prima talentul fetiței și i-a oferit un golden buzz. Acum, însă, în prima semifinală, jurata n-a mai avut puterea de a apăsa un buton ce să o trimită pe Ana-Maria Mărgean direct în finală.

”Mi-aș dori să am o superputere și să te trimit direct în finală. N-ai cum să nu fii în finală. Trebuie să fii acolo”, a spus Andra, în timp ce Pavel Bartoș și-a exprimat încântarea altfel. Coprezentatorul emisiunii ”Românii au talent” a sărutat păpușa cu care puștoaica s-a prezentat pe scenă.

Florin Călinescu, către puștoaica ventriloc: ”Tu nici nu știi ce faci”

La rândul lui Florin Călinescu i-a spus concurentei că probabil nici nu știe ce reușește să facă. ”Este foarte rar și foarte greu. Să faci muzică cu gura închisă când alții pot sta cu ea deschisă ani de zile și degeaba… Dar ceva și mai rar: Să faci și umor din chestia asta. E atât de rară chestia asta încât mi-e teamă că unii nu o să înțeleagă”, a spus juratul de la ”Românii au talent”.

De acord cu el a fost și Andi Moisescu: ”Mi se pare că la fel de dificil este umorul împreună cu un cântec care de fapt e pe bune. Numărul acesta e haios, dar cântarea este extrem de serioasă și ea (concurenta, n.r.) nu uită să joace și nici că e într-un număr de ventriloc”.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *