Tim Drone

Daniela Gyorfi, revoltată că i-au explodat silicoanele de 4.500 de euro: „M-au operat de mântuială“

La 52 de ani, Daniela Gyorfi se operează pentru a patra oară la sâni! Solista a avut un șoc când s-a trezit cu proteza de silicon spartă la unul dintre sâni. Acum sânii vedetei arată dizgrațios, solista are dureri mari și este nevoită să se opereze din nou.

Daniela Gyorfi

foto: arhiva personală

Daniela Gyorfi este una dintre primele vedete din România care au apelat la implanturile de silicon. Solista și-a dorit mereu sâni mai mari, așa că a suferit până acum nu mai puțin de trei intervenții la sâni. Pe ultima a făcut-o în urmă cu opt ani, când a dat 4.500 de euro pe o pereche de silicoane pe care medicul estetician i le-a garantat la vremea respectivă pe viață. Iată însă că nu a fost așa!

Recent, solista s-a trezit cu proteza spartă și s-a văzut nevoită să se opereze din nou. Vedeta este revoltată și spune că în România operațiile la sâni se fac de mântuială. “Erau garantate pe viață si silicoanele astea vechi, dar nu știu ce s-a întâmplat de au bușit! S-au fisurat cred, s-au spart. Așa se operează în România, de mântuială! Am dat o grămadă de bani pe ele, 4.500 de euro. Acum trebuie să mă operez a patra oară la sâni și chiar nu-mi ardea mie de operație acum, dar nu am ce face. Dacă m-a mâncat acum trebuie să mă scarpin, vorba aceea”, a declarat Daniela Gyorfi, pentru Click!

Daniela Gyorfi vrea sâni mai mici

Daniela Gyorfi își dorește de această dată sâni mai mici, intervenția urmând să aibă loc peste două săptămâni. „Am vorbit cu doamna doctor, în două săptămâni mă operez. Am emoții ca la orice operație, mai ales că e a patra oară! De data aceasta vreau să fie niște silicoane mai mici și pe viață, să nu mai am probleme”, a mai spus Daniela Gyorfi, scrie Click!

SURSĂ ARTICOL

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *