Tim Drone

De ce nu face Delia un copil? „Am frici, dar mi-aș dori o fetiță!“

La 39 de ani, Delia are o carieră impresionantă, un soț model și pare că tot ce-i mai lipsește solistei pentru a se declara împlinită este un copil! Delia Matache a dezvăluit în sfârșit motivul pentru care nu se grăbește încă să-l facă.

Delia Matache

foto: arhiva personală

Delia Matache a refuzat ani de zile să răspundă la întrebarea de ce nu face un copil cu soțul ei Răzvan Munteanu, cu care are o căsnicie fericită de nouă ani.

Mai mult, solista se declara mereu deranjată de întrebările prietenilor și ale jurnaliștilor privind acest subiect destul de sensibil pentru ea. Între timp, sora ei mai mică, Oana, a devenit mămică de două ori, iar Delia este topită după nepoțeii ei.

În premieră, solista și-a deschis sufletul și a recunoscut, invitată la podcastul Andrei, „Acasă la Măruță”, că și-ar dori și ea o fetiță, fiind practic topită după Jessie, fiica surorii sale.

Delia este însă, în continuare, indecisă și a divulgat motivul real pentru care nu face încă un copil. ”Am frici! Mi-e teamă, dar mi-aș dori o fetiță! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim. Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toții, nu mi se pare prea ok. Am multe temeri, deși cred că aș fi o mamă extraordinară. Îmi dau un răgaz cât se mai poate!“, a mărturisit Delia, scrie click.ro.

Delia a făcut și tratamente de fertilizare

Deși Delia nu a recunoscut niciodată că ea și soțul ei, Răzvan Munteanu, ar avea probleme în a concepe un copil, mama solistei, Gina Matache, a dat-o de gol pe fiica sa cu ani în urmă, dezvăluind că Delia ar fi apelat totuși la diverse tratamente de fertilizare pentru a rămâne însărcinată. „În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… Și nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, declara Gina Matache, în emisiunea „Răi da buni”, a lui Mihai Morar, de la Antena Stars.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *