Tim Drone

Manchester ratează victoria cu retrogradata Fulham, dar Cavani marchează un gol senzațional

Manchester United a început meciul cu Fulham cu gândul de a-și asigura locul 2 înainte de ultima etapă.

Echipa antrenată de Solskjaer avea nevoie de toate cele 3 puncte pentru a nu mai avea emoții în deplasarea de la Wolverhampton.

Cavani, încă un gol pentru United

„Diavolii” au început meciul cu Fulham în atac și au ratat prima ocazie prin Pogba, dar lovitura de cap a francezului s-a dus peste bară.

Greenwood și Cavani au avut și ei câte o ocazie, iar în minutul 15, uruguayanul a deschis scorul cu un lob de senzație de la 40 de metri.

Edinson Cavani este abia al 3 jucător din istoria lui Manchester care 33 de ani sau mai mult și marchează peste 10 goluri într-un sezon de Premier League, după Teddy Sheringham în 2000/2001 și Zlatan Ibrahimovic în 2016/2017.

Cu acest gol, Cavani l-a egalat și pe Forlan.

Deși au mai ratat câteva ocazii până la finalul primei reprize, elevii lui Solskjaer se puteau vedea egalați în minutul 37 prin Carvalho, dar De Gea a intervenit foarte bine.

Deja retrogradată, Fulham a dat lovitura pe Old Trafford în minutul 76 prin fundașul Joe Brayn, care a înscris cu capul în poarta lui De Gea.

Manchester United nu a mai înscris până la final și se vede nevoită să lupte pentru locul doi până în ultima etapă, dacă Leicester va câștiga în această seară contra lui Chelsea, conform eurosport.ro.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *