Tim Drone

Alexandru Arșinel închiriază vila de la mare turiștilor! Cât costă o noapte de cazare

Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, a găsit o modalitate de a-și rotunji veniturile în vremea pandemiei. Actorul și-a scos la închiriere vila de vacanță construită în urmă cu un deceniu. Iată suma pe care trebuie să o plătească cei care doresc să se cazeze aici.

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel și-a construit o vilă spațioasă la mare, în stațiunea 2 mai, în urmă cu aproximativ un deceniu. Problemele de sănătate ale soției și activitatea profesională care l-a reținut în Capitală nu i-au mai permis actorului să se relaxeze la malul mării. Cu toate acestea, el a găsit o soluție pentru ca vila să nu rămână nelocuită și în plus să îi aducă o sumă frumoasă în cont.

Sursă foto: Arhivă personală

Sezonul estival se apropie cu pași repezi, iar Arșinel a decis să își închirieze vila turiștilor care caută cazare în stațiunea 2 mai. Locuința este spațioasă și dotată cu aer condiționat, aragaz, mașină de spălat. În plus are o terasă și grătar în curte, potrivit descrierii pe care actorul a scris-o pe site-ul în care și-a prezentat oferta de cazare.

Sursă foto: Arhivă Click!

”Un loc care păstrează imaginea autentică a zonei de sud a litoralului românesc și totodată, având la dispoziție tot confortul necesar unei vacanțe bine-meritate respectând toate normele de siguranță și distanțare socială. Proprietatea este disponibilă unui grup compact de turiști în regim de self-service, având la dispoziție o bucătărie complet utilată, zona de luat masa și o terasă exterioară cu zona de BBQ.

Printre alte facilități se numără aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, parcare privată gratuită”, se arată în anunțul postat, potrivit wowbiz.ro.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *