Tim Drone

ATP Lyon: Stefanos Tsitsipas, Lorenzo Musetti și Karen Khachanov s-au calificat în semifinale

Stefanos Tsitsipas (5 ATP, favorit nr. 2) s-a calificat joi în semifinalele turneului ATP de la Lyon (Franţa), dotat cu premii totale de 419.470 de euro, după ce a trecut în sferturi, în două seturi, 6-3, 6-4, de japonezul Yoshihito Nishioka, numărul 60 ATP, transmite Agerpres.

Grecul a avut nevoie de doar o oră pentru a-şi adjudeca victoria, reuşind 4 aşi, fără a face nicio dublă greşeală, în timp ce niponul a avut doi aşi şi a comis două duble greşeli.

În runda următoare, Tsitsipas îl va avea ca adversar pe italianul Lorenzo Musetti (88 ATP) care a dispus tot în două seturi, 6-3, 7-6(2), de slovenul Aljaz Bedene (55 ATP).

În semifinale s-a calificat şi rusul Karen Khachanov (26 ATP, favorit nr. 8) care a trecut de francezul Richard Gasquet (52 ATP) cu 6-1, 7-6(3).

Kachanov îl va avea ca adversar în ”careul de aşi” pe învingătorul din partida Cameron Norrie (Marea Britanie, 49 ATP) – Arthur Rinderknech (Franţa, 125 ATP). Confruntarea a fost oprită din cauza ploii la scorul de 6-3, 3-6, 1-0, conform hotnews.ro.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *