Tim Drone

Dorian Popa își face cartier rezidențial la Domnești, dar vrea și casă la Snagov

Dorian Popa a fost invitat de onoare sâmbătă seară, la deschiderea celui mai tare restaurant de fițe din Snagov, nouă locație pentru oamenii cu bani din București și nu numai.

Dorian Popa

Dornic de distracție și de socializare, pentru că pandemia ne-a cam ținut pe loc din astfel de treburi, Dorian Popa a fost plăcut surprins de noua oază de distracție. După ce a dat o tură cu barcă pe lacul Snagov și apoi s-a răcorit la terasa proaspăt inaugurată, celebrul vlogger s-a decis: vrea să își cumpere teren în Snagov, de ce nu, dacă atmosfera este așa de încinsă acolo și are și prieteni mulți prin împrejurimi, iar peisajul este unul de vis.

foto: Click!

Se știe că artistul locuiește acum în Domnești, acolo unde și-a făcut o casă ca-n filme, cu piscină și toate facilitățile, și unde chiar s-a apucat să construiască și alte case, pentru că își face un întreg cartier rezidențial care se va numi, cum altfel, decât Hatz Residence! Și cum în vremuri noi, Dorian Popa a știu mereu să se reinventeze și să facă bani din orice, se pare că nu va sta prea mult pe gânduri până când va face din nou o investiție de zile mari, scrie click.ro.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *