Tim Drone

Cum au apărut Ioana și Ilie Năstase la parastasul soției lui Viorel Păunescu. Uniți de necazuri, în plin divorț

După ce au petrecut Paştele împreună, la casa părintească din Hârşova a Ioanei, acum bruneta şi fostul tenismen şi-au făcut apariţia la parastasul de 40 de zile pentru soţia lui Viorel Păunescu. Nu oricum, ci extrem de eleganţi şi mult mai paşnici, deşi se află într-un proces de divorţ la care au prima înfăţişare chiar peste două săptămâni.

Dau semne că divorţul va rămâne o amintire pentru ei! Cea mai recentă apariţie a Ioanei şi a lui Ilie Năstase, în public, este una dintre cele mai paşnice surprinse în ultimul timp. Dacă până acum au fost fotografiaţi unul în spatele celuilalt, ori separaţi sau bombănindu-se unul pe celălalt, iată că de data aceasta Nasty şi Ioana au apărut aşa cum este normal pentru o familie: unul lângă celălalt!

Ținuta Ioanei a fost elegantă și sexy

Deşi se află în plin proces de divorţ, iar pe data de 24 iunie au prima înfăţişare la Tribunalul de la Hârşova, acolo unde doamna Năstase a înaintat dosarul, la data de 2 martie 2021, bruneta de 45 de ani şi partenerul ei de 74 de ani au venit weekendul trecut împreună la un eveniment trist. Fotoreporterii Click! i-au surprins sâmbătă, după prânz, la parastasul de 40 de zile al fostei neveste a lui Viorel Păunescu, care a avut loc la Cimitirul Bellu. Ioana a fost cea mai sexy prezenţă din cimitir, aceasta purtând o rochiţă neagră de firmă cu spatele gol şi cu vedere la sânii imenşi. Perfect coafată, cu manichiură impecabilă şi ochelari de firmă, după care şi-a ascuns privirea.

Cei doi au participat la parastasul organizat în memoria soției lui Viorel Păunescu

Fostul numărul 1 ATP, Ilie Năstase, a apărut îmbrăcat în ţinuta sa de general, accesorizată cu ochelari de soare şi cascheta de general pe care şi-a ţinut-o ba în mâna dreaptă, ba în mâna stângă, în funcţie de cum se aşeza consoarta lângă el. Cei doi au venit cu maşina pe care au parcat-o chiar la intrarea în cimitir. Au vorbit şi s-au salutat cu anumite cunoştinţe, apoi s-au îndreptat cu toţii către un restaurant. Paştele l-au serbat la casa părintească a Ioanei din Hârşova, şi iată că cei doi par să fie uniţi de necazuri şi de evenimente mai triste din viaţă, ocazii care le solidifică relaţia. Împreună la bine şi la greu, Ioana şi Ilie păr să uite de termenul pe care magistraţii l-au stabilit fix peste o lună.

Soții Năstase au plecat cu mașina omului de afaceri

“Ilie s-a schimbat foarte mult în perioada asta. M-a sunat avocata să mă anunţe termenul la Judecătorie. Pe data de 24 iunie avem prima înfăţişare. Eu nu am stat în perioada asta să mă gândesc ce voi face. Mă comport normal, nu am deschis subiectul deloc cu el. Vom vedea ce vom face”, spunea Ioana, pentru Click!, în urmă cu două săptămâni.

Soții Păunescu

imagine de arhivă

Viorel Păunescu (85 de ani) este un om de afaceri român foarte cunoscut pentru activitatea sa din fotbal, fiind președinte al consiliului de administrație al clubului de fotbal Steaua București în perioada 1998–2003. În prezent, el este președinte de onoare al clubului sportiv, conducând mai multe afaceri de-a lungul anilor în domeniul turismului alături de frații săi, George și Valentin, și a deținut și barul Melody. În martie, soția sa, Anișoara Păunescu, a decedat, la vârsta de 77 de ani. Potrivit unui anunț făcut de cei dragi, soția afaceristului s-a stins înconjurată de întreaga familie și de prietenii apropiați, fără a se cunoaște cauza care a dus la deces. În 2020, Viorel și Anișoara Păunescu au aniversat 50 de ani de la căsătorie, scrie click.ro.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *