Tim Drone

Ce a ajuns să facă Andra Mihail, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, după ce a părăsit Chefi la cuțite

Andra Mihail, fosta concurentă din echipa lui Cătălin Scărlătescu, a făcut furori în sezonul 9 „Chefi la cuțite“, întorcând toate privirile. Cu o „atitudine de divă“, așa cum o caracterizau colegii ei, Andra a devenit rapid una dintre favoritele publicului. Cu ce se ocupă tânăra după ce a părăsit bătălia culinară, aflați în continuare.

Ce a ajuns să facă Andra Mihail, după ce a părăsit Chefi la cuțite

Andra Mihail, tânăra în vârstă de 30 ani din Constanța, s-a numărat printre cele mai frumoase și râvnite concurente de la „Chefi la cuțite“ și a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, reușind să-l impresioneze pe chef. Fosta concurentă a declarat că este pasionată de bucătărie de la vârsta de 20 de ani, iar motivul pentru care s-a înscris la emisiune a fost acela de a învăța meserie de la cei trei chefi.

De vreo 10 ani gătesc mai serios. De pe la vreo 20 de ani, de când am plecat de acasă. Îmi place să gătesc de toate: dulciuri, mâncare, sarmale, ciorbă de perișoare, d-astea grele. Toată lumea mă subestimează. Mi se spune că „vai, ești frumoasă, arăți bine, ești tânără, ai o atitudine de divă. Cum să fii tu la cratiță? Ce știi tu să faci, că nu știi să fierbi un ceai?’ Ei, nu-i așa“, a declarat Andra Mihail la „Chefi la cuțite“.

Competiția culinară de la Antena 1 s-a dovedit a fi o provocare pentru fosta concurentă din echipa mov, care a vrut să-și depășească limitele și să vadă cum reacționează în situații de stres.

„Sunt o persoană destul de independentă. Știu ce mă face fericită şi cam trăiesc după regulile mele. Sunt atrasă mereu de noi experienţe, noi încercări şi îmi place sentimentul acela când îmi ies din zona de confort, a spus tânăra.

Până acum 3 ani, tănăra a fost funcționar public, însă și-a dat seama că job-ul nu era pentru ea, iar acum are câteva afaceri în Constanța.

„Sunt fost funcționar public. De ceva timp, mă ocup cu niște afaceri prin Constanța, pe timp de vară. Am fost funcționar public pe la 27 de ani. Am lucrat pe două compartimente: fonduri europene și administrarea domeniului public și privat. Începusem să mă plictisesc. Mi-am dat seama că job-ul ăsta nu este pentru mine. Doi ani am lucrat“, a povestit Andra Mihail, în audiții la Chefi la cuțite.

Fosta concurentă din echipa lui chef Scărlătescu este foarte prezentă și în mediul online, unde prezintă, alături de colega sa, Adriana Rusu, un show culinar intitulat „Sarea și Piperul“. Cele două gazde au și invitați, ultimul fiind actorul de comedie, George Tănase.

Citește și: Dacul opincar de la „Chefi la Cuţite“, dezvăluiri savuroase din culise. Ce i-a făcut Cătălin Scărlătescu după emisiune lui Alexandru Ilinca

Care este legătura dintre fosta concurentă și Alexandra Stan

Pe Andra Mihail o puteți vedea și în episodul cu numărul doi din „TOP-LVL SHOW“, prezentat de Sebastian Coțofană și Alexandra Stan. În momentul filmării acestui episod, show-ul culinar „Chefi la cuțite“ își știa deja câștigătorul.

În cazul în care vă întrebați care este legătura dintre Andra Mihail și Alexandra Stan, ei bine, vă spunem că fosta concurentă a lui Cătălin Scărlătescu și celebra artistă sunt prietene bune. Andra a fost prezentă de multe ori la aniversările Alexandrei, iar imaginile din galeria foto a acestui articol stau drept dovadă. Cele două prietene s-au postat de nenumărate ori împreună.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *