Tim Drone

Lambada, o mamă iresponsabilă? Unde și-a dus fiica pe care o are cu Tzancă Uraganu

“Lambada, o mamă iresponsabilă?” – este prima întrebare pe care au avut-o mulți dintre internauții care au văzut filmarea publicată în această după-amiază de cunoscuta blondă. Și asta pentru că fosta soție a lui Tzancă Uraganu a filmat-o într-un loc care nu este destinat copiilor. Unii dintre fanii manelistului s-au întrebat cum va reacționa acesta când va vedea clipul realizat recent cu mica lui prințesă, scrie cancan.ro

Fosta parteneră de viață a lui Tzancă Uraganu a mers astăzi la un solar din Capitală și a adus-o cu ea pe Anais. Mai mult, blonda a filmat-o pe fiica sa în timp ce stătea pe un aparat de bronzat și a încărcat imaginile pe IG Story, după cum puteți observa în captura de mai jos. Pentru video, ea a selectat una dintre piesele manelistului cu care are fetița, mai exact: “Rup Topurile”.

La scurt timp după ce a făcut postarea, tânăra mămică a început să primească mesaje acide pentru gestul său, deși, cel mai probabil, Anays nu a avut parte de o ședință de relaxare la solar. Însă, cu siguranță a stat lângă mama ei în timp ce s-a bucurat de momentele de răsfăț.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *