Tim Drone

„Paris Hilton de România”, distracție cu sticle de șampanie scumpă la club

Distracție cu zeci de sticle de șampanie la masa lui „Paris Hilton de România”. Cunoscută în lumea bună a Capitalei drept “Regina petrecerilor”, rafinata Lexy a făcut atmosferă de „lux” sâmbătă seară la Nuba.

Lexy, pe numele său real Alexandra, este una dintre cele mai remarcate prezențe din lumea bună. În ultimii ani, s-a evidențiat grație petrecerilor de lux la care a participat, indiferent dacă acestea au avut loc în localurile din Capitală sau în cele de la Paris, Cannes, Miami, Dubai și Ibiza.

Fiica businessmanului Nicu Ghinea (afaceri în imobiliare) a făcut o masă mare la Nuba Herăstrău, unde și-a adunat toate prietenele. Inclusiv iubita lui Alex Velea a petrecut cu fetele de oraș în clubul de fițe.

Antonia și Lexy s-au filmat împreună, iar fiica milionarului în imobiliare a postat totul pe contul ei de Instagram. Alexandra a descris-o pe iubita lui Velea drept „Cea mai cool fată”, iar cântăreața a redistribuit momentele petrecute împreună pe contul său de socializare.

Distracția a început inițial la Loft Diplomat, apoi Lexy s-a mutat cu prietenele la Nuba, pe Nordului, acolo unde au curs râuri de șampanie scumpă la masa lor.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *