Tim Drone

Bittman: „În România nu mai există COVID. Dacă vine valul 4, înseamnă că măsurile au fost inutile“

Artistul Dan Bittman a declarat că în prezent românii se bucură de relaxare, pentru că unii dintre ei ”au uitat” de restricțiile care au fost aplicate de autorități din cauza pandemiei de COVID-19.

Dan Bittman

„Românii au uitat ce li s-a întâmplat. Nu ştiu dacă au uitat complet. Toată lumea se bucură de relaxare. Din statistici, observ că în România nu mai există COVID. Dacă vine valul 4, înseamnă că măsurile din valurile 1,2 şi 3 au fost inutile.

Omenirea are cu totul alte probleme decât să le umplem buzunarele celor din industria pharma. O să se întâmple un salt fabulos în următorii ani şi o să uităm de această prostie numită COVID. Va deveni probabil o chestie banală şi datorită vaccinului. O să existe şi tratamente coerente”, a spus artistul, scrie stiripesurse.ro.

Bittman a afirmat că e rezervat privind reluarea concertelor, după cum a promis Guvernul Cîţu.

„Nu cred că o să înceapă atât de curând cum se anunţă. Cred că în general politicienii spun lucruri pe care vor oamenii să le audă, dar nu neapărat ceea ce urmează să se întâmple în viitorul apropiat. Atâta vreme cât am căzut din cauza COVID-ului, atâta vreme ne va lua ca să ne ridicăm. Vor fi nişte încercări timide şi poate spre finalul anului, începutul anului viitor, dacă nu mai vin alte valuri, o să se întâmple ceva.

Există o remanenţă. Oamenii se gândesc de două ori înainte să iasă în comunităţi”, a precizat Dan Bittman.

Solistul trupei Holograf a explicat că mulţi artişti au fost nevoiţi să se reorienteze spre alte activităţi deaorece concertele au fost interzise în timpul pandemiei.

„Sunt deja mulţi care s-au reorientat. Am cunoştinţe, colegi care s-au apucat de Uber, fac cu totul alte afaceri sau dacă n-ar fi avut alte afaceri, n-ar fi putut să supravieţuiască acestei perioade.

Nu e o perioadă foarte veselă pentru cei care sunt liberi profesionişti. Pentru cei care au fost angajaţi în instituţiile de stat, n-a fost nicio problemă. A fost o perioadă foarte grea pentru că nu s-a câştigat niciun ban. Ceea ce e mai grav e că în afară de câteva poze făcute cu anumiţi politicieni, nu a venit niciun ajutor din partea statului. Fiecare a încercat să se descurce cum a putut”, a conchis Bittman

SURSĂ ARTICOL

Visits: 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *