Tim Drone

Clujenii de la Samsara Foodhouse aduc în București un restaurant vegetarian

Operatorul de restaurante vegetariene Samsara Foodhouse, originar din Cluj, a inaugurat primul său restaurant din București, Samsara Floreasca. Restaurantul este amplasat la parterul proiectului mixt One Floresca City, iar tranzacția de închiriere a fost intermediată de CBRE, liderul pieței de consultanță imobiliară.

Ne bucurăm să contribuim la extinderea Samsara în București. România beneficiază de multe concepte de restaurante care merită să fie extinse la nivel național, concepte care promovează un stil de viață sănătos și pentru care observăm un apetit ridicat în special în apropierea proiectelor imobiliare cu componentă mixtă”, a declarat Cristina Toroș, Senior Consultant, Retail Agency, în cadrul CBRE, care a coordonat tranzacția de închiriere.

Amplasat la parterul clădirii de birouri One Tower care va găzdui și sediul CBRE România, restaurantul din Floreasca are o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați în interior plus terasă.

Extinderea în București, pe care am început-o prin lansarea locației de delivery & pick-up, a fost foarte bine primită și ne-a convins să continuăm investițiile. Echipa CBRE ne-a ajutat să identificăm o locație reper într-un proiect dominant iar locul pentru noua casă Samsara a fost ales cu valorile noastre la bază. Samsara Floreasca este mai mult decât un restaurant – este o filosofie și un stil de viață, o experiență completă”, a afirmat Cosmin Beldean, General Manager al operatorului restaurantului.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *