Tim Drone

E oficial. Daniel Dines a intrat în acționariatul One United, după ce a cumpărat 5% dintre acțiunile dezvoltatorului

O companie de investiții controlată de Daniel Dines, fondatorul Uipath, a achiziționat 5% din acțiunile One United Properties, dezvoltator imobiliar fondat de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu.

„România a demonstrat de-a lungul anilor că este un excelent hub de talente în diverse sectoare, iar potențialul industriei imobiliare nu face excepție. Credem în dezvoltarea acestuia în Romania, suntem un partener pe termen lung și vrem să continuăm să investim în proiectele de dezvoltare ale companiei One United Properties”, afirmă Daniel Dines.

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Planurile de investiții ale companiei vizează atragerea de capital pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare rezidențiale și mixte sustenabile cu focus mai ridicat pe cele adresate segmentului de venituri medii și medii superioare, atât în București, cât și în alte orașe principale din România sau din regiune. 

Daniel Dines a fondat producătorul de roboți software Uipath, care s-a listat, recent, la Bursa din New York. One United Properties se va lista în această lună la Bursa de Valori București.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *