Tim Drone

Victor Ponta: „Toată lumea bugetară a trăit din salariile mărite de Dragnea, care mai stă o perioadă la facultate“

Victor Ponta a vorbit, miercuri seara, despre modul în care România este guvernată de noua coaliție PNL-USR-PLUS-UDMR, care a decis să înghețe salariile bugetarilor, a anulat orice mărire a alocațiilor pentru copii și a pensiilor, precum și creșterea, așa cum era în lege, a lefurilor profesorilor.

Victor Ponta

Fostul premier le-a adus aminte bugetarilor că dacă Liviu Dragnea și PSD nu le-ar fi majorat salariile, în cazul unora dintre ei, cum ar fi medicii sau magistrații, le-au avut cel puțin dublate, nu ar fi avut din ce să trăiască sub guvernarea de dreapta.

”Eu am o singură grijă să nu umble la Codul Fiscal din 2015, ăla pe care mă înjurau liberalii să nu îl adopt. În ultimii 5-6 ani, toată lumea privată a trăit din faptul că s-au mai luat niște măsuri fiscale. Vreți să vă mai zic ceva? Toată lumea bugetară a trăit din salariile mărite de Dragnea, care mai stă o perioadă la facultate. Lumea bugetară a trăit de la Dragnea, lumea privată a trăit de la Ponta.”, a declarat Victor Ponta, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, scrie stiripesurse.ro.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *