Tim Drone

J.Lo şi Ben Affleck, mai îndrăgostiţi ca niciodată. Nu se mai ascund de ochii lumii

Se iubesc la nebunie! Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost pozaţi pentru prima oară îmbrăţişaţi în public, la un restaurant. Deja nu se mai ascund că sunt din nou un cuplu.

J.Lo și Ben Affleck

Foto: Profimedia

Au confirmat relaţia! Jennifer Lopez (51 de ani) şi Ben Affleck (48 de ani) au fost surprinşi îmbrăţişaţi, luni, la noul restaurant Wolfgang Puck’s din West Hollywood, California, SUA. Ea şi-a cuibărit capul la pieptul lui şi îl ţinea strâns de mijloc, el a cuprins-o pe după umeri. S-au giugiulit şi au stat mereu cu mâinile unul pe altul în timp ce au luat cina. Au povestit martori oculari, care i-au văzut la masă, timp de câteva ore. ”Au fost foarte afectuoşi. S-au îmbrăţişat, iar el a avut braţul asupra ei tot timpul”, a spus o sursă. Erau amândoi foarte eleganţi şi îndrăgostiţi lulea. Au luat masa împreună cu managerul ei, Benny Medina, şi cu producătoarea parteneră a ei, Elaine Goldsmith-Thomas. Au mâncat crab cu orez, friptură de vită australiană, bibani, diferite aperitive şi un desert cu lămâie, scrie click.ro.

Foto: Profimedia

O sursă citată de revista ”People” a dezvăluit că Ben şi Jennifer au început, deja, încet-încet, să-şi facă planuri de viitor. Ea ar fi luat legătura cu acesta chiar înainte de a rupe logodna cu Alex Rodriguez (45 de ani), în aprilie, după patru ani de relaţie. Începuseră să-şi trimită email-uri unul altuia în secret.

Ben şi Jennifer au mai fost surprinşi împreună, recent, într-o escapadă la munte, la cabana lui din Montana, şi în vila ei din Miami, unde au stat mai tot timpul închişi în dormitor şi apăreau doar la balcon unde erau pozaţi de paparazzi.

Cei doi şi-au reluat legătura la 17 ani după ce şi-au anulat logodna, în 2004. S-au cunoscut în 2002, în timp ce jucau în filmul ”Gigli”, au anulat nunta pe care trebuiau să o facă în septembrie 2003, înainte cu numai trei zile, apoi s-au despărţit patru luni mai târziu. Ben Affleck a fost însurat cu Jennifer Garner (49 de ani) între 2005 şi 2018. În ianuarie, el s-a despărţit de Ana de Armas (33 de ani), după aproape un an de relaţie. Jlo are o avere de 400 de milioane de dolari, iar Ben are 150 de milioane de dolari.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *