Tim Drone

Scandal uriaș în USR: Cioloș și Barna, la cuțite

Organizarea congresului pentru desemnarea viitoarei conduceri USR-PLUS a generat o agitație și o tensiune incredibilă în rândul liderilor acestor două formațiuni.

Copreşedintele USR-PLUS Dan Barna a declarat ieri că pe data de 2 octombrie va avea loc congresul pentru desemnarea noii conduceri a alianţei. Totodată, acesta a anunțat că va candida pentru funcţia de preşedinte, dar a mai spus că Dacian Cioloș analizează posibilitatea de a intra în cursă.

Numai că, potrivit informațiilor noastre, Dan Barna și Dacian Cioloș sunt la cuțite, adică nu își mai vorbesc de câteva săptămâni, iar comunicarea dintre cei doi se face prin intermediul altor persoane, în special prin europarlamentarul Dragoș Tudorache.

Ruptura dintre cei doi a intervenit imediat după ce Dan Barna a anunțat că va candida la șefia USR, ceea ce l-a luat prin surprindere pe Dacian Cioloș pentru că stabiliseră că nu vor ieși public decât după ce se pun împreună de acord privind candidatura.

O dovadă că cei doi sunt certați este și faptul că în ultima perioadă nu s-au mai făcut numiri pe posturile în administrația centrală care au revenit USR.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *