Tim Drone

Un şofer român a împins de două ori maşina din faţa lui cu TIR-ul pentru a circula mai rapid. Când a văzut cine era la volan a rămas mut

Clipe de groază pe o șosea din Franța! Un șofer român de TIR a provocat un accident rutier intenționat, în timp ce se îndrepta către Strasbourg, scrie cotidianul francez Dernieres Nouvelles D’Alsace.

Românul a lovit în mod intenționat o altă mașină care circula regulamentar, cu 300 de metri înainte de o intersecție.

Cine se afla la volanul mașinii pe care șoferul de TIR a lovit-o

Surpriza a fost când a văzut cine se afla la volanul autoturismului din fața lui. Bărbatul a tamponat de două ori mașina în care se afla un polițist.

Șoferul vehiculului greu înmatriculat în Portugalia, un român, a lovit pentru prima dată partea din spate a autoturismului. A doua oară a lovit partea stângă din spate a mașinii pentru mai mult de zece metri. Din fericire, șoferul mașinii era un polițist din Strasbourg, care a scăpat nevătămat.

La scurt timp, șoferul român a fost oprit de o patrulă în timpul serviciului. El a ieșit pozitiv la testul antidrog, la amfetamine și cocaină. Bărbatul a fost arestat pentru conducere sub influența narcoticelor și pentru acte de violență.

Șoferii implicați în carambolul de pe autostrada Soarelului, primele declarații

Şoferii implicaţi în groaznicul accident de pe Autostrada Soarelui au făcut primele declaraţii și au spus ce s-a întâmplat, de fapt, pe şoseaua ce duce spre mare.

Un accident în lanț a avut loc vineri dimineața, 16 iulie, de pe Autostrada Soarelui, în zona localității Medgidia, la kilometrul 183.

Aceștia au spus că au intrat într-o zonă în care ceața era extrem de densă și astfel nu au mai reușit să evite coliziunile, deși au văzut mesajele de avertizare de pe panourile de pe autostradă, potrivit Româniua TV.

”Între km 172 și 183 sunt peste 40 de mașini accidentate în trei puncte. Până acum 17 persoane preluate medical, și o parte transportate la spital. Au fost mobilizate echipe din mai multe județe. La acest moment elicopterul Galați urmează să aterizeze sau este pe drum, oricum a decolat”, a precizat secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, la Antena 3.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *