Tim Drone

Adele, fotografie cu iubitul ei. Cine este Rich Paul şi de ce este celebru

Adele a publicat prima fotografie alături de iubitul ei, Rich Paul. Cântăreaţa, în vârstă de 35 de ani, a participat împreună cu agentul sportiv la un eveniment. Ei au confirmat relaţia în august, după ce au fost surprinşi luând cina împreună.

Adele și Rich Paul au mai fost văzuţi împreună şi în luna iulie, atunci când au mers împreună la finala NBA din Phoenix, Arizona. La acel moment, un prieten comun al celor doi spunea că relaţia lor nu este serioasă,conform dailymail.

Adele și Rich Paul, sursa Instagram
Adele și Rich Paul, sursa Instagram

Nu este foarte seriosă (relaţia), dar se distrează bine împreună. Au prieteni comuni, totul e frumos. Se distrează şi ea este foarte sociabilă, s-a relaxat mult. Nu este la fel de intimă ca atunci când era căsătorită. Îşi trăieşte viaţa şi se descurcă grozav. Are o vară grozavă alături de [fiul ei] Angelo. Îşi petrec cea mai mare parte a timpului în LA”, spunea prietenul comun al cuplului Adele şi Rich.

Cine este Rich Paul

Rich Paul este unul dintre cei mai buni agenți sportivi ai NBA, el fiind cunoscut pentru faptul că reprezintă nume mari din baschet, printre care LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons și John Wall.

RECLAMĂMin Read

Bărbatul are 39 de ani, iar averea lui se ridică la aproximativ 46 de milioane de dolari (33,4 milioane de lire sterline). Ba mai mult, de-a lungul timpului, el a negociat peste un miliard de dolari în tranzacții active pentru clienții săi.

Divorțul lui Adele s-a încheiat în martie

Divorţul cântăreţei engleze Adele a fost finalizat în martie, iar ea şi fostul soţ, antreprenorul Simon Konecki, vor împărţi custodia fiului lor în vârstă de opt ani, Angelo.

Cuplul s-a separat în aprilie 2019, iar în luna septembrie a aceluiaşi an, ea a depus cererea de divorţ. Divorţul, deschis în Los Angeles, a fost finalizat prin mediere.

Adele l-a născut pe Angelo în 2012, iar după şase ani s-a căsătorit, în secret, cu fostul investitor bancar.

În luna octombrie a anului trecut, ea a fost gazda emisiunii „Saturday Night Live” de la NBC, aceasta fiind prima sa apariţie publică de la gala Grammy din 2017.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *