Tim Drone

Dacia Duster care îți ridică părul pe mână: te face să uiți de BMW sau Audi și chiar o poți cumpăra

Departe de a fi prima oară când vorbim de efortul nemților de la Prior Design de a reinventa o Dacia Duster. Diferența este că, de această dată, ce vezi în imaginile alăturate poate fi alt tău, chiar dacă nu pare real.

În urmă cu aproximativ un an, cei de la Prior Design făceau valuri pe internet cu ceea ce părea un fel de prototip de Dacia Duster. Mai în detaliu, de fapt, era o randare pe calculator, o creionare în 3D a ceea ce ar putea să fie un Duster futurist, agresiv și cu personalitate puternică. Având însă în vedere cererea pentru acea creație, nemții s-au gândit să o transpună în realitate. Dacia Duster 3

Cât costă Dacia Duster de la Prior Design

În cazul în care ai deja o Dacia Duster cât se poate de tradițională, soluția oferită de Prior Design este un kit de caroserie cu ajutorul căruia să ți-o transformi într-un bolid de top, cel puțin la exterior. Performanțele autoturismului nu se vor schimba.

Punctul de start este o investiție de 2999 de euro pentru o mare parte dintre elementele noi pe care le veți prezentate aici. Din păcate, din punct de vedere financiar, asta nu este tot. În cazul în care te încântă și spoilerul, pentru acela mai plătești 299 de euro în plus. Nu în ultimul rând, o parte importantă din impactul vizual este derivat din utilizarea unor jante premium, din complet altă ligă comparativ cu ceea ce oferă Dacia. Acestea din urmă nu sunt ieftine și, deși Prior Design nu insistă pe acest aspect, sunt șanse ca prețul pentru ele să ajungă până la câteva mii de euro pentru toate cele patru roți. Garda la sol ar putea reprezenta de asemenea un motiv de investiție, dar nu neapărat. Cred că arată spectaculos și fără investiții pe acea zonă din caroserie. La final rămâne doar să fii împăcat cu faptul că o mașină atât de frumoasă are o motorizare 1,5 litri, în cel mai optimist caz.

Dacia Duster 2

SURSĂ ARTICOL

Visits: 7

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *