Tim Drone

Subaru atacă piața mașinilor electrice: ce știm despre primul model pregătit de asiatici

Prima mașină electrică Subaru este destul de asemănătoare cu modelul bZ4X-ul Toyota.

„Centrul de comandă” a companiei japoneze Subaru a lansat primul său videoclip prezentând prima mașină electrică a companiei al companiei, Solterra.

Desigur, este foarte frumos să vedem în cele din urmă imagini cu crossover-ul în mișcare, dar nu sunt sigur de ce Subaru se poartă atât de cochet cu această lansare.

Totul din videoclip reafirmă că dovezile pe care le aveam până acum că aceasta este versiunea modificată de Subaru a modelului Toyota bZ4X. Singurul mister rămas este să aflu ce anume reprezintă panoul din spatele butonului rotativ de pe consola centrală.

O copie destul de reușită și frumoasă

În imaginile și video-ul Solterra, panoul este acoperit cu lumini așezate ca o foaie de calcul iluminată. Există, de asemenea, o linie de închidere și o depresiune la marginea din față, ca și cum ar fi un capac care trebuie deschis. Totuși, nu poate ascunde nimic atât de adânc, din cauza decupajului tunelului de dedesubt.

Cealaltă diferență notabilă între modele o reprezintă scaunele puternic consolidate, care par că aparțin mai degrabă unui WRX. Mă rog, ar putea fi doar unități digitale folosite doar pentru acest videoclip.

Per total, este un pachet frumos și există șanse ca acest model să funcționeze mult mai bine ca un Subaru decât ca un Toyota, da mă gândesc la un Crosstrek complet matur. Zvonurile spun că mașina va costa undeva între 30.000 de dolari și 40.000 de dolari. Din moment ce Tokyo Motor Show a fost anulat, singurul mare eveniment auto rămas este L.A. Auto Show. Acolo, este posibil să primim mai multe informații atât despre Toyota, cât și despre Subaru.

Se va vinde pe diverse piețe, inclusiv în SUA începând cu vara viitoare, probabil ca o ofertă pentru anul 2023, astfel încât circuitul de expoziții auto de anul viitor ar putea fi mai potrivit.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *