Tim Drone

Președintele FRH, Alexandru Dedu, a început să bată iar la ușile PSD

Actualul președinte la Federației Române de Handbal (FRH), Alexandru Dedu, este disperat să mai obțină un nou mandat și, ca atare, a demarat o campanie furibundă de a-și căuta susținători, în special din zona politică.

Controversatul președinte al FRH a început să bată iar la ușile PSD-ul ca să obțină anul viitor un al treilea mandat în fruntea federației. Și în această săptămână și-a anunțat apropiații, în special pe pupila sa Cristina Vărzaru, că a găsit un susținător în persoana primarului PSD de la Mioveni, Ion Georgescu.

De fapt, primarul de la Mioveni a fost încântat că a inaugurat noua sală de 2.500 de locuri la meciul de handbal feminin România-Insulele Feroe. Ca atare, după meci, edilul Ion Georgescu a dat o petrecere pentru că a ieșit bine acțiunea și, până să-l ia pe Dedu valurile lui nea Bachus și l-a luat rău de tot, l-a asigurat că-l susține pentru un nou mandat.

În schimb, Dedu a avut grijă să îi sugereze primarului de la Mioveni că ar fie bine să achiziționeze echipament de la o anume firmă. Nu trebuie omis faptul că Alexandru Dedu a ajuns președinte al FRH în 2014 cu sprijinul total al PSD, în special al lui Victor Ponta, Sebastian Ghiță și Nicolae Bănicioiu.

RECLAMĂMin Read

SURSĂ ARTICOL

Visits: 4

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *