Tim Drone

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, surprinși fără mască de protecție duminică la Sibiu

Pandemia de coronavirus a început să facă, din nou, ravagii la noi în țară. Din cauza înmulțirii cazurilor de infectare, în multe localități din țară a devenit obligatoriu portul măștii de protecție în aer liber, pentru limitarea numărului de îmbolnăviri. Acest lucru s-a întâmplat și în Sibiu, însă se pare că președintele Klaus Iohannis nu a fost anunțat de schimbarea regulilor.

Mai clar, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au fost prezenți duminică la slujba de la Biserica Evanghelică din municipiul Sibiu, cu această ocazie având loc şi inaugurarea lăcaşului de cult după renovare.

Conform unei filmări făcute de Știri de Sibiu, cei doi soți au fost surprinși în spațiu public, printre oameni, nepurtând masca de protecție, deși toate persoanele din jurul acestora aveau materialul sanitar pe față.

Vezi VIDEO AICI: https://www.facebook.com/1395546624036838/videos/274869644363489

RECLAMĂMin Read

Obligativitatea purtării măștii de protecție în municipiul Sibiu în toate spațiile publice deschise a fost impusă prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de sâmbătă, 9 octombrie. Această hotărâre impunea prelungirea stării de alertă precum şi aprobarea unor măsuri suplimentare de prevenire şi combatere a contaminării cu virusul SARS-CoV-2, începând din 10 octombrie, ora 00:00.

Prefectura Sibiu a transmis încă din 8 octombrie informațiile referitoare la obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise în localitățile care au depășit incidența de 6 cazuri la mia de locuitori.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *